Hyppää sisältöön

Voita elämääsi Kekkilää!

Osallistumalla arvontaan ajalla 20.4.–16.5.2016, voit voittaa elämääsi hieman Kekkilää.

laatikkoviljely vinkit vihannesten kasvattamiseen

Voita elämääsi Kekkilää! -kampanja on käynnissä Facebook-sivuillamme 20.4.–16.5.2016. Tarkemmat kampanjatiedot ja säännöt löytyvät alta.

Järjestäjä

Kekkilä Oy, Äyritie 8 Vantaa.

Osallistumisoikeus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet Suomessa pysyvästi asuvat luonnolliset henkilöt tai alle 18-vuotiaan ollessa kyseessä on oltava huoltajan lupa.

Kilpailuun eivät voi osallistua Kekkilä Oy:n työntekijät eivätkä heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt.

Osallistu Facebookissa

Viikkoarvontoihin voi osallistua vain Kekkilän Facebook-sivuilla, kyseisessä kanavassa annetun erillisen ohjeistuksen mukaisesti. Seuraa julkaisuja ja tarkista arvonta-aikataulu!

Arvontapalkinnot

Julkaisemme joka viikko uuden arvonnan (ajalla 20.4.–16.5.2016) ja arvomme viikon päätteeksi mahtavia palkintoja kaikkien osallistujien kesken. Päivitämme palkintotietoja ja voittajien nimet tähän alle.

Viikolla 16 (20.-24.4.2016) palkintona on sangollinen ”vihreätä kultaa”; kasvatusämpäri sisältäen kaiken perunoiden parvekeviljelyssä tarvitsemasi eli ämpärin, ruukkusoran, luonnonmukaisen mullan, luonnonmukaisen lannoitteen ja siemenperunat – istutusvinkkejä unohtamatta. Arvomme yhteensä viisi palkintosettiä.

Voittajat (vko 16): Seija Uotila, Juhamatti Niskasaari, Iris Holthöfer, Marita Repo ja Henna Saarimäki.

Viikolla 17 (27.4.-1.5.2016) palkintona on Kekkilä Viljelylaatikko ja säkillinen omavalintaisia Kekkilä koristekiviä. Arvomme yhteensä kolme palkintosettiä.

Voittajat (vko 17): Jussi Keskinen, Satu Suomi ja Kirsi Saarikko.

Viikolla 18 (4.-8.5.2016) palkintona on Kekkilä Puutarha- ja mökkikompostori 310 L. Arvomme yhden tuotteen kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.

Voittaja (vko 18): Tiina Mäkinen.

Viikolla 19 (11.-16.5.2016) palkintona on Kekkilä Kuivikekäymälä 50 L. Arvomme kaksi käymälää kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.

Voittajat (vko 19): Johanna Noroila ja Pälvi Niemi.

Lisäksi arvomme tiistaina 17.5. kaikkien viikkoarvontoihin osallistuneiden kesken Kekkilä Jalallisen viljelylaatikon.

Voittaja: Pirkko Tuominen

Voittajien valinta

Olemme yhteydessä voittajiin toukokuun loppuun mennessä. Mikäli emme tavoita voittajaa kuukauden kuluessa yhteydenotosta, arvomme palkinnon uudestaan kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken.

Voittajien nimet julkaistaan Kekkilän Internetsivuilla. Palkinnot toimitetaan voittajille toukokuun loppuun mennessä.

Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistumisen yhteydessä saatuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

Tekijänoikeudet

Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

Kilpailusääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Kilpailuun osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Etsi