Esittelyssä Koo: viherpeukalo 2.0

Kukin valmistautuu kasvukauteen omalla tyylillään. Lue miten Koo hoitaa homman.

Kekkilän Koo

Vihdoinkin! Pitkä pimeä talvi on saatu nujerrettua ja nyt pääsee taas pihalle puuhastelemaan. Sellaista on se viherpeukalon elämä, jatkuvaa viherkaipuun nujertamista. Synkimmät ajat vuodesta kasvatellaan sisällä se mitä pystytään ja keväällä kaikki herää taas henkiin, ei vain kuvainnollisesti, vaan ihan oikeasti.

Puutarhahommia kannattaa kokeilla ennakkoluulottomasti eikä epäonnistumisia pidä pelätä.

Alkavaan kasvukauteen kannattaa varustautua, ei vain oikeilla tuotteilla vaan myös oikealla fiiliksellä. Inspiraatiota tarjoaa meidän ikioma Koo, uuden sukupolven viherpeukalo. Koo on intohimoinen puutarhuri ja muusikko, joka haluaa rohkaista kaikkia tutustumaan kasvattamisen saloihin – tuikkaamaan käsiä saveen.

Puutarhahommia kannattaa kokeilla ennakkoluulottomasti eikä epäonnistumisia pidä pelätä. Jos ei tällä kerralla onnistu, niin seuraavalla kerralla sitten. Tärkeintä on, että sydän on mukana ja intoa riittää. Onnistumisia tulee kyllä eteen ja ne ovat kaiken vaivan arvoisia.

Mutta nyt, katsokaahan alla olevat videot, virittäytykää tunnelmaan ja löytäkää sisäinen puutarhatonttunne. Tästä se lähtee!