Koo: ”Hätä on tämän näköinen”

Mökkivirityksissä kannattaa panostaa oleelliseen, ettei hommat mene niin sanotusti reisille. Kunnon huussille on aina paikkansa.

Huussi kesäasunnolla

Vaikka sitä olisi millainen eräjorma tahansa, on kunnollinen käymälä oleellinen osa toimivaa mökki-infrastruktuuria. Vaikka itselle kävisikin kaikki mahdollinen aina vulgaareista riukutouhuista perinteisiin puskatoimituksiin, voi mökkivieraiden näkemys asiasta olla toisenlainen. Nakertaa taatusti fiilistä, jos grilliherkuttelun taustalla kummittelee inha vessamörkö. Ja jos itsekin arvostaa siistiä puucee-kokemusta asiaan kannattaa sitä suuremmalla syyllä hieman panostaa. Näin ei kenenkään tarvitse ruveta pidättelemään vaan voi nauttia täysin siemauksin.

Nykyään on tarjolla jo kaikenlaisia huussikokonaisuuksia ja käymäläratkaisuja. Esimerkikisi kompostoiva kuivikekäymälä on kerrassaan täydellinen ratkaisu kaikille niille, jotka haluavat antaa mökkeilylle kaikkensa. Käymälää on helppo pitää puhtaana ja oman tuotannon saa helposti hyötykäyttöön. Nerokkaan kompostointisysteemin ansiosta illanistujaisissa nautitut mökkimakkarat saavat sitten aikanaan uuden elämän pihan istutuksissa. Sitäpaitsi tyylikkäässä huussissa on myös mukava käydä toimittamassa asioita.

Eli summa summarum, älkää pidätelkö sisäistä luovuuttanne vaan panostakaa huusseihin! Näin homma toimii kuin junan vessa.