Lähiöfestivaali: keittiö & puutarha -tapahtuma

Vantaan Mikkolassa juhlittiin 8.-15.8.2015 lähiöitä, kun purkua odottava elementtitalo muuttui festivaalitilaksi viikon ajaksi. Kekkilä loi tapahtumapaikalle kolme innovatiivista parvekeratkaisua ja rakensi pihalle yhteisöllisen hyötypuutarhan.

Kekkilä mukana järjestämässä lähiöfestivaalia Vantaan Mikkolassa

Vantaan Mikkolassa juhlittiin 8.-15.8.2015 lähiöitä, kun purkua odottava elementtitalo muuttui festivaalitilaksi viikon ajaksi. Kekkilä loi tapahtumapaikalle kolme innovatiivista parvekeratkaisua ja rakensi pihalle yhteisöllisen hyötypuutarhan. Toteutustapa oli poikkeuksellisen rohkea: kasvit saivat rönsytä parvekkeilta ja nousta kohti kattoja, pihan Viljelylaatikoiden viimeistelystä vastasi Street Art Vantaa.

Kekkilän asiantuntijat olivat paikan päällä esittelemässä tiloja ja antamassa vinkkejä vehreiden lähiöiden rakentamiseen.

”Haluamme olla mukana luomassa yhteisöllisyyttä ja rohkaista ihmisiä ottamaan piha-alueita haltuun oman ruoan kasvattamiseen ja viihtyisyyden lisäämiseen. Lisäksi haluamme näyttää, että myös pienestä tilasta, kuten parvekkeesta, voi loihtia itselleen ihanan keitaan”, Kekkilän puutarha-asiantuntija Mari Kaartokallio kuvailee projektia.

Tutustu tarkemmin: lähiöfestivaali.fi