Hyppää sisältöön

Erikoiskasvualustoja kohteen mukaan

Valmistamme kaiken tyyppisiä erikoiskasvualustoja asiakkaan omien suunnitelmien tai valmiiden työselostusten mukaisesti.

Valmistamme kaiken tyyppisiä erikoiskasvualustoja asiakkaan omien suunnitelmien tai valmiiden työselostusten mukaisesti. Ota Kekkilän asiantuntijat mukaan jo suunnitteluvaiheessa varmistamaan yhdessä paras ja toivottu lopputulos.

Kysy suunnitelmiin tai työselitteisiin sopivia kasvualustoja

Esimerkkejä erikoiskasvualustoista

Urheilunurmet

Valmistamme tilauksesta urheilu- ja pelikentille kantavia ja hyvin läpäiseviä erikoiskasvualustoja. Uuden urheilunurmen perustamiseen seoksia saa joko lannoitettuina tai lannoittamattomina, kohteen tarpeiden mukaan. Käytössä olevan nurmipinnan uudistamiseen on tarjolla pintalevitettävää hoitomultaa.

Golfnurmet

Golfkentille viheriöiden perustamiseen tarkoitetut erikoiskasvualustaseokset valmistetaan turpeesta ja eri karkeusasteen hiekoista joko lannoitettuna tai lannoittamattomana. Valmistamme tilauksesta erityisesti tiheille ja matalaksi leikattaville golfnurmille tarkoitettua, helposti levitettävää dressausseosta.

Koirapuistot

Tarjoamme tassuille pehmeää ja siistiä alustaa koirapuistoihin. Männyn tai kuusen kuoresta sekä hiekasta valmistettu kuorihiekkaseos pysyy hyvin paikallaan. Seosta voi käyttää myös ulkoilureittien pintamateriaalina.

Kekkilän myyntitiimi auttaa jo suunnitteluvaiheessa

Kekkilän myyntitiimiin kannattaa olla yhteydessä jo projektin suunnitteluvaiheessa. Autamme valitsemaan kohteeseen parhaiten sopivan kasvualustan huomioiden ympäristötekijät, käyttötavat ja kasvualustaan tulevat kasvit. Tuotevalikoimamme on laaja, mutta tarvittaessa voimme räätälöidä juuri tiettyyn kohteeseen soveltuvat kasvualustan tai voimme konsultoida paikalla syntyvien maa-ainesten käytöstä kohteessa.

Myyntipäällikkö Hannu Saranko vastaa Etelä-Suomen alueesta, aluemyyntipäällikkö Panu Kataja pääkaupunkiseudusta sekä Turun, Haminan, Joensuun ja Kouvolan ja Mika Valkila Länsi-, Keski- ja Itä-Suomen asiakkaista. Ota yhteyttä!

Tekninen tuotepäällikkö Paulina Nyberg auttaa reseptiikkaan ja tuotetietouteen liittyvissä kysymyksissä.

 

Etsi