Voita elämääsi Kekkilää!

Vapaavalintaisen viherkalusteen arvonta on käynnissä Kekkilän Facebookissa ja Instagramissa 12.9.-17.9.2018.

Kaikkien Facebookissa ja Instagramissa vastanneiden kesken arvotaan vapaavalintainen tuote Kekkilän Viherkaluste-tuotesarjasta. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Tarkemmat kampanjatiedot ja säännöt löytyvät alta.

Järjestäjä

Kekkilä Oy, Äyritie 8 Vantaa.

Osallistumisoikeus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet Suomessa pysyvästi asuvat luonnolliset henkilöt tai alle 18-vuotiaan ollessa kyseessä on oltava huoltajan lupa.

Kilpailuun eivät voi osallistua Kekkilä Oy:n työntekijät eivätkä heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt.

Osallistu Facebookissa ja Instagramissa

Arvontaan voi osallistua Kekkilän Facebookissa ja Instagramissa, kyseisessä kanavassa annettujen erillisten ohjeistusten mukaisesti. Osallistumisaikaa on 17.9.2018 klo 17:00 asti.

Arvontapalkinnot

Kaikkien Facebookissa ja Instagramissa vastanneiden kesken arvotaan yhteensä kaksi (2) vapaavalintaista tuotetta Kekkilän Viherkaluste-tuotesarjasta. Voittaja valitaan 17.9.2018.

Voittajien valinta

Olemme yhteydessä voittajiin Facebookissa tai Instagramissa 24.9. mennessä. Mikäli emme tavoita voittajaa kuukauden kuluessa yhteydenotosta, arvomme palkinnon uudestaan kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken.

Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistumisen yhteydessä saatuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

Tekijänoikeudet

Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

Kilpailusääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

Facebook ja Instagram eivät ole mukana arvonnassa.

Kekkilän viherkalusteet

Kekkilän viherkalusteet ovat viheristuttamisen alusta, joka mukautuu kaikkiin tarpeisiisi. Palkitun suunnittelutoimiston luoma modulaarinen tuotesarja sopii parvekkeelle, pihalle ja sisälle – ja näyttää samalla uskomattoman hyvältä.