Kekkilä Oy

Kuluttajatuotteet

YLEISET TOIMITUS- JA MAKSUEHDOT

alkaen 1.9.2018

TOIMITUSEHTO

Hinnat vapaasti tehtaalla, ellei toisin sovittu.

KULJETUSEHTO

  1. Rahdit kulloinkin voimassaolevan rahtitaulukon mukaan.
  2. Alle lavan toimituksista perimme todellisen rahdin.
  3. Viljelmäkohtaisesti valmistettujen tuotteiden toimituserät voivat vaihdella n. 10 %.
  4. Hinnastossa mainitut yksiköt tarkoittavat pakkaushetken tilavuutta /painoa
  5. Mikäli polttoaineen hinta muuttuu yli 10 % 3kk tarkastelujaksolla verrattuna 12 kuukauden keskimääräiseen hintaan, hinnaston tarkistus on mahdollinen välitöntä kustannusmuutosta vastaavasti 14 vrk ilmoitusajalla

MAKSUEHTO

30 pv netto, viivästyskorko 11,5 %.

LUOVUTUS, VASTAANOTTO JA VASTUUN SIIRTYMINEN

Toimittaja luovuttaa tuotantolaitoksillaan kuljetusliikkeelle asiakkaalle toimitettavat tavarat.Kuljetusliike vastaa tavarasta kuljetuksen aikana. Asiakas ottaa vastaan tavarat kuljetusliikkeeltä sovitulla purkauspaikalla, jolloin tuotteiden lukumäärä ja myyntikuntoisuus/mahdolliset kuljetusvauriot on tarkistettava.

REKLAMAATIO

Lähetykseen kohdistuvat huomautukset on tehtävä 8 vrk:n kuluessa tavaran vastaanotosta. Reklamointi ei vapauta asiakasta laskumme maksamisesta eräpäivään mennessä.

TILAUKSET

Tilaus on asiakasta sitova. Pyydettäessä Kekkilä Oy lähettää tilausvahvistuksen.

TOIMITUSAIKA

Toimitusaika on 10 päivää, jollei toisin ole tilauskohtaisesti sovittu. Force Majeure-ehto (voittamaton este) on voimassa.

POIKKEAVAT TOIMITUKSET

Toimitettaessa tuotteita poikkeuksellisen kaukana normaaleista rahtiliikennereiteistä sijaitseviin paikkoihin taipoikkeuksellisen lyhyellä toimitusajalla, Kekkilä Oy pidättää itselleen oikeuden rahtihintojen tarkistuksiin.

TUOTTEEN KÄYTTÖ

Kekkilä Oy antaa kirjallisia ja suullisia ohjeita tuotteidensa käytöstä. Viljelijä vastaa kaikissa olosuhteissa ohjeiden soveltamisesta, viljelystä ja viljelytuloksista

HINNASTO ON VOIMASSA TOISTAISEKSI