Meaningful green life

Mitkä megatrendit vaikuttavat puutarhaharrastuksen tällä hetkellä? Mitkä asiat tekevät puutarhanhoidosta merkityksellistä?

Kekkilän Trendiraportissa tarkastellaan puutarhaharrastusta globaalien megatrendien kautta. Haluamme kantaa vastuuta ja vaikuttaa ratkaisujen löytämiseen. Ihmiset ovat halukkaita tekemään kestäviä valintoja arjessaan, ja se näkyy niin luontopohjaisten harrastusten suosion kasvuna kuin kasvispainotteisen ruokavalion nopeassa omaksumisessa.

Trendiraporttia laatiessamme olemme käyttäneet eri tutkimuksiamme, tuoreimpina Kekkilä parveke- ja kompostoritutkimukset (2019) ja markkinointitutkimukset. Olemme myös hyödyntäneet teettämäämme Milleniaalit puutarhassa -tutkimusta (Pentagon Insight, kevät 2018) ja analysoineet paljon muita tutkimuksia puutarhanhoidosta, yhteisöllisyydestä sekä eri sukupolvien käyttäytymisestä ja kulutustottumuksista.

Lataa trendiraportti 2020

Täytä yhteystietosi ja lähetämme sinulle linkin trendiraporttiin.

Haluan vastaanottaa markkinointiviestejä liittyen ajankohtaisiin puutarha-alan ilmiöihin ja trendeihin sekä Kekkilän tuotteisiin ja palveluihin. Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseen.