Erikoismulta koko puutarhaan

Erikoismulta koko puutarhaan sopii pihan kasvien istuttamiseen sekä nurmikon perustamiseen ja paikkaamiseen. Korkealaatuisen yleispuutarhamullan avulla saavutetaan parempi lopputulos vähemmällä vaivalla.

 • Erittäin laadukas puutarhamulta
 • Lisätty humusyhdiste vahvistaa juuria
 • Monipuolinen sekä pitkäkestoinen lannoitus
 • Pakkauskoko

  40 L

 • Erikoismulta koko puutarhaan sisältää runsaasti sekä heti liukenevia että pitkävaikutteisia ravinteita koko kesän tarpeisiin. Lisälannoitusta ei tarvita ensimmäisenä vuonna.

  Erikoismultaan on lisätty luonnollista humusyhdistettä, joka vahvistaa juuristoa ja edistää siten kasvien kasvua ja runsaampaa kukintaa. Raaka-aineina käytetään valikoituja, käyttötarkoitukseen parhaiten sopivia turvelaatuja ja puhdasta, kypsää kompostia. Mullan rakenne on erityisen kestävä ja ilmava karkeamman aineksen ansiosta; näin juuristo kehittyy vahvaksi ja kasvattaa tukevia versoja. Mullan veden ja ravinteiden pidätyskykyä parantavat mm. turvepuristepalat.

  Turveraaka-aineesta johtuen multaseos saattaa sisältää jonkin verran maatumattomia luonnonkuituja, kuten tupasvillaa sekä pieniä puukappaleita. Karkeampi aines parantaa mullan ilmavuutta.

 • Varaa multaa puutarhan töihin seuraavasti:

  Nurmikon perustaminen 3–5 säkki / m2
  Nurmikon paikkaaminen 1 säkki / m2
  Pensaiden istuttaminen 1 säkki / m2
  Maanparantaminen 1 säkki / m2

  Lisälannoitusta ei tarvita ensimmäisenä vuonna pitkävaikutteisen lannoitteen ansiosta. Huomaa, että happaman maan kasveille on oma erikoismultansa.

Which country site would you like to visit?