Hyppää sisältöön
Viherkalusteet

Viljelylaatikko, jalallinen

199,00 €

Kekkilä Jalallinen viljelylaatikko musta Kekkilä musta Jalallinen viljelylaatikko käytössä

Jalallinen viljelylaatikko sopii vihannesten ja kesäkukkien kasvattamiseen parvekkeella tai terassilla. Se toimii samalla tilanjakajana ja näkösuojana. Helposti koottavaa Jalallista viljelylaatikkoa on saatavana mustana.

Jalallista viljelylaatikkoa saa taas!

199,00

Kekkilä Jalallinen viljelylaatikko musta Kekkilä musta Jalallinen viljelylaatikko käytössä

Ainutlaatuisen nurkkaliitoksen ja paikoilleen kiilautuvien jalkojen ansiosta tuote on tukeva ja helppo koota. Pakkaus sisältää viljelylaatikon, jalat, köynnöstuen, tarvikehyllyn ja kolme viljelytikkua. Viljelylaatikko on valmistettu männystä, ja jalat sekä köynnöstuki on metallia.

Jalallinen viljelylaatikko sopii esimerkiksi yrttien, vihannesten, mansikoiden ja kesäkukkien kasvattamiseen parvekkeella ja terassilla.

Jalallinen Viljelylaatikko on korotettu vyötärön tasolle jolloin työskentelyasento on mukava ja ergonominen. Ison multatilavuuden ansiosta kasvit viihtyvät paremmin ja niitä on helpompi hoitaa. Laatikko-osan alla on hylly, jolla voit säilyttää puutarhanhoitoon liittyviä tarvikkeita. Pakkauksessa on lisäksi metallirunkoinen köynnöstuki sekä viljelytikut, joita käytetään kasvien nimeämiseen ja kylvörivien merkitsemiseen.

Jalallinen viljelylaatikko toimitetaan kokoamattomana.

Laatikkoon mahtuu noin 90 litraa multaa. Suosittelemme Kekkilä Yrttimultaa tai Kekkilä Kesäkukkamultaa kasvatettavista kasveista riippuen. Laatikon pohjalle on hyvä laittaa kerros Kekkilä Ruukkusoraa lisäämään juuriston ilmavuutta. Tällöin mullan tarve on hieman pienempi.

Tuotteen mitat: 117 x 34,5 x 86,5 cm (tuen kanssa korkeus 152 cm)

Pakkauksen mitat ja paino: 120 x 40,6 x 16,4 cm ja 21 kg

Tutustu Vihreä talo -blogin kirjoittajan Annikan ihastuttavaan yrttitarhaan, joka on toteutettu Kekkilä Jalalliseen viljelylaatikkoon. Lisäksi Annika istuttaa perennoja kesäkukiksi Jalalliseen viljelylaatikkoon.

Lue lisää: http://www.vihreatalo.com/2020/05/istutushommia-terassilla-ja-arvonnassa.html

Etsi