Koti & Piha

Jalallinen viljelylaatikko

Jalallinen viljelylaatikko sopii vihannesten ja kesäkukkien kasvattamiseen parvekkeella tai terassilla. Se toimii samalla tilanjakajana ja näkösuojana. Helposti koottavaa Jalallista viljelylaatikkoa on saatavana mustana.

Jalallinen viljelylaatikko on päässyt loppumaan varastostamme. Pahoittelemme tilannetta.

Hinta

Määrä

Lisää ostoskoriin

Tarkemmat tiedot tuotteesta

Tuotetiedot

Tuotteen mitat

117 x 34,5 x 86,5 cm (tuen kanssa korkeus 152 cm)

Pakkauksen mitat ja paino

120 x 40,6 x 16,4 cm ja 21 kg

Ominaisuudet

Ainutlaatuisen nurkkaliitoksen ja paikoilleen kiilautuvien jalkojen ansiosta tuote on tukeva ja helppo koota. Pakkaus sisältää viljelylaatikon, jalat, köynnöstuen, tarvikehyllyn ja kolme viljelytikkua. Viljelylaatikko on valmistettu männystä, ja jalat sekä köynnöstuki on metallia.

Jalallinen viljelylaatikko sopii esimerkiksi yrttien, vihannesten, mansikoiden ja kesäkukkien kasvattamiseen parvekkeella ja terassilla.

Jalallinen Viljelylaatikko on korotettu vyötärön tasolle jolloin työskentelyasento on mukava ja ergonominen. Ison multatilavuuden ansiosta kasvit viihtyvät paremmin ja niitä on helpompi hoitaa. Laatikko-osan alla on hylly, jolla voit säilyttää puutarhanhoitoon liittyviä tarvikkeita. Pakkauksessa on lisäksi metallirunkoinen köynnöstuki sekä viljelytikut, joita käytetään kasvien nimeämiseen ja kylvörivien merkitsemiseen.

Jalallinen viljelylaatikko toimitetaan kokoamattomana.

Laatikkoon mahtuu noin 90 litraa multaa. Suosittelemme Kekkilä Yrttimultaa tai Kekkilä Kesäkukkamultaa kasvatettavista kasveista riippuen. Laatikon pohjalle on hyvä laittaa kerros Kekkilä Ruukkusoraa lisäämään juuriston ilmavuutta. Tällöin mullan tarve on hieman pienempi.

Materiaali

Musta Jalallinen viljelylaatikko, mustaksi petsattu mänty, mustaksi maalattu metalli. Ei sisällä kyllästysaineita. Pintakäsittely on myrkytön.

Pakkauksen sisältö

Viljelylaatikon, metallisen köynnöstuen, kolme viljelytikkua, neljä metallista kulmarautaa, kaksi metallista jalkaa, suojamuovin viljelylaatikkoon sekä tarvittavat ruuvit. Mukana kuvallinen kokoamisohje.