Jalallinen viljelylaatikko

Jalallinen viljelylaatikko sopii vihannesten ja kesäkukkien kasvattamiseen parvekkeella tai terassilla. Se toimii samalla tilanjakajana ja näkösuojana. Helposti koottavaa Jalallista viljelylaatikkoa on saatavana mustana ja valkoisena.

 • Ergonominen työskentelykorkeus kasvien hoitajalle
 • Kasvit viihtyvät ison multatilavuuden ansiosta
 • Tukeva ja helposti koottava
 • Tuotteen mitat koottuna

  117 x 34,5 x 86,5 cm (tuen kanssa korkeus 152 cm)

 • Pakkauksen mitat ja paino

  120 x 40,6 x 16,4 cm ja 21 kg

 • Ainutlaatuisen nurkkaliitoksen ja paikoilleen kiilautuvien jalkojen ansiosta tuote on tukeva ja helppo koota. Pakkaus sisältää viljelylaatikon, jalat, köynnöstuen, tarvikehyllyn ja kolme viljelytikkua. Viljelylaatikko on valmistettu männystä, ja jalat sekä köynnöstuki on metallia.

  Jalallinen viljelylaatikko sopii esimerkiksi yrttien, vihannesten, mansikoiden ja kesäkukkien kasvattamiseen parvekkeella ja terassilla.

  Jalallinen Viljelylaatikko on korotettu vyötärön tasolle jolloin työskentelyasento on mukava ja ergonominen. Ison multatilavuuden ansiosta kasvit viihtyvät paremmin ja niitä on helpompi hoitaa. Laatikko-osan alla on hylly, jolla voit säilyttää puutarhanhoitoon liittyviä tarvikkeita. Pakkauksessa on lisäksi metallirunkoinen köynnöstuki sekä viljelytikut, joita käytetään kasvien nimeämiseen ja kylvörivien merkitsemiseen.

  Materiaalit

  Musta Jalallinen viljelylaatikko, mustaksi petsattu mänty, mustaksi maalattu metalli. Ei sisällä kyllästysaineita. Pintakäsittely on myrkytön.
  Valkoinen Jalallinen viljelylaatikko, valkoiseksi maalattu mänty, sinkitty teräs. Ei sisällä kyllästysaineita. Pintakäsittely on myrkytön.
  Jalallinen viljelylaatikko toimitetaan kokoamattomana.

  Pakkaus sisältää: Viljelylaatikon, metallisen köynnöstuen, kolme viljelytikkua, neljä metallista kulmarautaa, kaksi metallista jalkaa, suojamuovin viljelylaatikkoon sekä tarvittavat ruuvit. Mukana kuvallinen kokoamisohje.

  Laatikkoon mahtuu noin 90 litraa multaa. Suosittelemme Kekkilä Yrttimultaa tai Kekkilä Kesäkukkamultaa kasvatettavista kasveista riippuen. Laatikon pohjalle on hyvä laittaa kerros Kekkilä Ruukkusoraa lisäämään juuriston ilmavuutta. Tällöin mullan tarve on hieman pienempi.

Which country site would you like to visit?