Mullat

Katemulta puutarhanhoitoon

  • Reilu lannoitus kevätkasvun käynnistämiseen
  • Helppo tapa siistiä istutukset talven jäljiltä
  • Estää siemenrikkakasvien itämisen

Katemulta puutarhanhoitoon on helppokäyttöinen katemulta koko pihan kevätkunnostukseen. Tumman, kuohkean ja ravinteikkaan erikoismullan avulla istutusten siistiminen on helppoa ja vaivatonta.

  • Pakkauskoko

    40 L

Ominaisuudet

Ravinteikas Katemulta puutarhanhoitoon herättää kasvit kukoistamaan. Katemulta on reilusti ja monipuolisesti lannoitettu. Runsas typpi (N) saa aikaan hyvän kasvuunlähdön, biotiitin sisältämä kalium (K) taas parantaa versokasvua ja kukintaa. Multa on kalkittu ja siihen on lisätty luonnollista humusyhdistettä, joka vahvistaa juuristoa ja edistää siten kasvien kasvua ja runsaampaa kukintaa.

Katemulta säilyttää kevätkosteutta: se pitää maan kosteana pidempään kuivilla ja tuulisilla kevätsäillä. Se myös vähentää selvästi siemenrikkakasvien itämistä ja vähentää kitkemisen tarvetta.

Turveraaka-aineesta johtuen multaseos saattaa sisältää jonkin verran maatumattomia luonnonkuituja, kuten tupasvillaa sekä pieniä puukappaleita. Karkeampi aines parantaa mullan ilmavuutta.

Käyttöohjeet

Kekkilä Katemulta puutarhanhoitoon 40 L. Katemultaa levitetään reilu kerros istutusten juurelle esim. rautaharavan avulla. Kasvien lehtiä ja varsia voi jättää talven jäljiltä maatumaan multakerroksen

Kevätkunnostukseen varataan katemultaa:

Suuret perennat ja pensaat 2-3 säkkiä / 5m2
Maanpeiteperennat 1-2 säkkiä / 5m2
Puut 1 säkki / 3m2

Käyttösuositus

  • 1-3 sk / 5 m2 kasvilajeista riippuen

Tilaa jälleenmyyjältä

Which country site would you like to visit?