Katemulta puutarhanhoitoon

Katemulta puutarhanhoitoon on helppokäyttöinen katemulta koko pihan kevätkunnostukseen. Tumman, kuohkean ja ravinteikkaan erikoismullan avulla istutusten siistiminen on helppoa ja vaivatonta.

 • Reilu lannoitus kevätkasvun käynnistämiseen
 • Helppo tapa siistiä istutukset talven jäljiltä
 • Estää siemenrikkakasvien itämisen
 • Pakkauskoko

  40 L

 • Ravinteikas Katemulta puutarhanhoitoon herättää kasvit kukoistamaan. Katemulta on reilusti ja monipuolisesti lannoitettu. Runsas typpi (N) saa aikaan hyvän kasvuunlähdön, biotiitin sisältämä kalium (K) taas parantaa versokasvua ja kukintaa. Multa on kalkittu ja siihen on lisätty luonnollista humusyhdistettä, joka vahvistaa juuristoa ja edistää siten kasvien kasvua ja runsaampaa kukintaa.

  Katemulta säilyttää kevätkosteutta; se pitää maan kosteana pidempään usein kuivilla ja tuulisilla kevätsäillä. Se myös vähentää selvästi siemenrikkakasvien itämistä ja vähentää kitkemisen tarvetta.

  Turveraaka-aineesta johtuen multaseos saattaa sisältää jonkin verran maatumattomia luonnonkuituja, kuten tupasvillaa sekä pieniä puukappaleita. Karkeampi aines parantaa mullan ilmavuutta.

 • Kekkilä Katemulta puutarhanhoitoon 40 L. Katemultaa levitetään reilu kerros istutusten juurelle esim. rautaharavan avulla. Kasvien lehtiä ja varsia voi jättää talven jäljiltä maatumaan multakerroksen

  Kevätkunnostukseen varataan katemultaa:

  Suuret perennat ja pensaat 2-3 säkkiä / 5m2
  Maanpeiteperennat 1-2 säkkiä / 5m2
  Puut 1 säkki / 3m2

Which country site would you like to visit?