Hyppää sisältöön
Katteet ja koristekivet

Koristekate Pähkinänruskea Suursäkki

69,00 €

Erä Kekkilä Koristekatteita myynnissä nyt suursäkeissä! Suursäkissä on noin 1000 litraa luonnonvärein värjättyä puuhaketta, jonka palakoko on 7-50 mm. Luonnollinen ruskea väri sointuu kauniisti yhteen erilaisten kasvien, puupintojen ja rakenteiden kanssa.

Kätevästi kotiin suurempi määrä koristekatetta

Suursäkissä 1000 litraa

Palakoko n. 7-50mm

69,00

Koristekatteella luot puutarhaasi uudenlaisia väripintoja. Se sopii istutusalueiden multapinnan kattamiseen ja puiden ympärille sekä pintamateriaaliksi istuttamattomille alueille, poluille, leikkialueille, sekä keittiöpuutarhaan.

Koristekate Pähkinänruskean kaunis ruskea värisävy sopii hyvin yhdistettäväksi kaikkien pensaiden, perennoiden ja havukasvien kanssa.

Muiden maanpinnan katteiden tavoin Koristekate pidättää kosteutta ja vähentää näin kastelutarvetta. Se suojaa maaperää niin kuivina kuin sateisina kausina. Koristekate estää rikkakasvien siementen itämistä. Katekerroksen alle tarvitaan katekangasta vain jos maassa on monivuotisten rikkakasvien juurakoita. Koristekatteen suositeltu kerrospaksuus on 3-7 cm.

Katteen voi antaa maatua paikalleen tai sen voi myöhemmin kompostoida. Kate on värjätty luonnollisilla rautaoksideilla ja se on täysin turvallinen ympäristölle. Koristekatteen väri kestää hyvin sääolosuhteidemme vaihtelun.

Toimituskoko: 100x120x110 cm, paino n. 250 kg.

  • Riittoisuus 1000 litraa

    Noin 22m²:n kattamiseen 3 cm kerroksella

Avainlippu

Etsi

Kysy puutarha-asiantuntijalta

Mietityttääkö jokin kotipuutarhanhoidossa tai Kekkilän tuotteiden käytössä?

 

Vieraile kysymyspalstalla