Hyppää sisältöön
Katteet ja koristekivet

Koristekivi Pastelli kvartsiitti

Koristekivi Pastelli kvartsiitti 25 kg Koristekivi Pastelli kvartsiitti Kekkilä Luonnonvalkoinen koristekivi kuivana

Koristekivi Pastelli kvartsiitti on kivimurskaa, jonka raekoko on 8–12 mm. Himmeästi kiiltelevissä kivissä on kauniita, toisiinsa sointuvia vaalean punertavia, vihertäviä ja kerman sävyjä, jotka korostavat hienosti kasvien värejä ja muotoja.

Hempeän sävyinen katekivi

Yksi säkki riittää 1m2 alueelle

Kaunis piha syntyy yksityiskohdista

Laske katteen määrä
Pakkauskoko

25 kg

Raekoko

8–12 mm

Koristekivi Pastelli kvartsiitti 25 kg Koristekivi Pastelli kvartsiitti Kekkilä Luonnonvalkoinen koristekivi kuivana

Kauniita vaaleita sävyjä sisältävä sävyinen Koristekivi Pastelli kvartsiitti sopii hyvin koristekivipinnaksi istutusalueille sekä rakennusten ja kiveysalueiden huolitteluun. Se on mainio pari esimerkiksi isommille luonnonkiville, pihakiville tai puurakenteille. Koristekiven väri sopii hyvin kasvin kuin kasvin kanssa, ja se korostaa kauniisti kasvien herkkää kauneutta.

Koristekivien käyttö helpottaa kasvien hoitoa, sillä katekerros pidättää maan kosteutta ja estää rikkaruohojen kasvua. Talvenarat ja pintajuuriset kasvit hyötyvät auringossa lämpenevästä kivikatteesta keväällä. Koristekiven alle on hyvä laittaa kivien väriin sopivaa katekangasta, jolloin se ei ole suorassa kosketuksessa multaan. Kivipinta pidetään puhtaana roskista kevyesti haravoimalla. Koristekivipinnan ilmeen voi uudistaa lisäämällä ohuelti uutta kiveä.

Koristekivissä esiintyy luonnollista vaihtelua niin värisävyssä kuin kivien koossakin.

  • 1 säkki

    1 m2 alalle, kun kerrospaksuus on 3 cm

Avainlippu

Etsi