Hyppää sisältöön
Katteet ja koristekivet

Liuskekivi Grafiitinharmaa

Kekkilä Liuskekivi Grafiitinharmaa kuivana Kekkilä Liuskekivi Grafiitinharmaa kosteana Kekkilä Liuskekivi Grafiitinharmaa käytössä

Liuskekivi Grafiitinharmaa on näyttävä ja moderni kivikate. Tummanharmaat, erikokoiset liuskekivet asettuvat kauniiksi, valoa heijastelevaksi ja eläväksi pinnaksi. Kivien raekoko vaihtelee välillä 10–50 mm.

Moderni katekivi

Kaksi säkkiä riittää 1m2 alueelle

Kaunis piha syntyy yksityiskohdista

Laske katteen määrä
Pakkauskoko

25 kg

Raekoko

10–50 mm

Kekkilä Liuskekivi Grafiitinharmaa kuivana Kekkilä Liuskekivi Grafiitinharmaa kosteana Kekkilä Liuskekivi Grafiitinharmaa käytössä

Kekkilä Liuskekivi grafiitinharmaa soveltuu erityisesti istutusalueille, kiveysalueiden reunoille ja ruukkuistutuksiin. Se sopii hyvin terassien ja seinien vierustoille monenlaisten rakennuksiin. Tummanharmaa kivi sopii yhdistettäväksi esim. Koristekivi Mustaan diabaasiin. Kivi sopii monenlaisten kasveihin, esimerkiksi perennapenkkien, kivikkoryhmien ja vesiaiheiden huolitteluun.

Koristekivien käyttö helpottaa kasvien hoitoa, sillä katekerros pidättää maan kosteutta ja estää rikkaruohojen kasvua. Talvenarat ja pintajuuriset kasvit hyötyvät auringossa lämpenevästä kivikatteesta keväällä. Koristekiven alle on hyvä laittaa kivien väriin sopivaa katekangasta, jolloin se ei ole suorassa kosketuksessa multaan. Kivipinta pidetään puhtaana roskista kevyesti haravoimalla. Koristekivipinnan ilmeen voi uudistaa lisäämällä ohuelti uutta kiveä.

Kuivuessaan Koristekivien pinta menettää hehkuaan. Jos haluat pitkäkestoisempaa kiiltoa kivikatteen pintaan, voit suihkuttaa sitä viherkasvien lehtikiillotteella tai muulla öljypohjaisella suihkeella.

Koristekivissä esiintyy luonnollista vaihtelua niin värisävyssä kuin kivien koossakin. Pakkauksessa on myös jonkin verran hienompaa ainesta, joka huuhtoutuu kivistä maahan sadeveden mukana. Kivilajista johtuen yleisime muuttuu tummemmaksi ajan kuluessa.

  • 2 säkkiä

    1 m2

Avainlippu

Etsi