Luonnonmukainen keittiöpuutarhalannoite

Luonnonmukainen keittiöpuutarhalannoite on tehokas lannoite kasvimaan ja keittiöpuutarhan syötäville kasveille. Se sisältää kaikki tarvittavat ravinteet, ja niiden ansiosta vihannekset ja juurekset kasvavat elinvoimaisesti ja tuottavat hyvän sadon.

 • 100% luonnonmukainen
 • Sisältää kaikki tarvittavat ravinteet hyvään satoon
 • Rakeistettua lannoitetta on helppo ja siisti käyttää
 • Pakkauskoko

  4 kg

 • NPK-arvo

  8-4-8 ja hivenravinteet

 • Kasvimaan kevätlannoitus

  Luomulannoitteiden ravinteista kasvit saavat luonnollista kasvuvoimaa runsaaseen satoon.

  Keittiöpuutarhalannoite levitetään tasaisesti ja sekoitetaan kuohkeaan maahan keväällä ennen kylvöä tai taimien istutusta. Mittaa pinta-ala ja levitä lannoiterakeita kasveille sopiva määrä pakkauksen ohjeen mukaan.

  Puutarhakalkkia on hyvä lisätä maahan kevätkunnostuksen yhteydessä. Kalkitussa maassa lannoitteiden ravinteet ovat helpommin kasvien käytettävissä.
  Sekoita lannoite sekä kalkki maahan ja muotoile sopivan kokoiset penkit.

  Nopeasti kasvavien vihannesten sadonkorjuun voi aloittaa kolmen viikon kuluttua.
  Kesälannoitukseen paljon ravinteita tarvitseville kasveille sopii kasteluveden mukana annettava Luonnonmukainen lannoite.

  Marjapensaiden ja hedelmäpuiden kevätlannoitus

  Luonnonmukaisen keittiöpuutarhalannoitteen sisältämät ravinteet lisäävät satoa ja parantavat marjojen ja hedelmien makua ja kasvien talvenkestoa. Levitä ja muokkaa lannoite puiden ja pensaiden juurelle pintamaahan. Huomaa, että marjapensailla ja hedelmäpuilla toimivin juuristo on lehvästön reunan kohdalla.

 • Lannoittaminen keväällä

  Luonnonmukainen keittiöpuutarhalannoite levitetään tasaisesti ja sekoitetaan kuohkeaan maahan keväällä ennen kylvöä tai taimien istutusta. Lannoite on rakeistettu, joten sen levittäminen on helppoa. Sadonkorjuun voi aloittaa kolmen viikon (21 vrk) kuluttua.

  Kasvimaan kevätlannoitus / 10 m2                                                                            

  Peruna 400-600 g / Porkkana, punajuuri, lanttu 600-700 g / Kaalikasvit 900-1100 g / Sipulit 600 g /Purjo, Valkosipuli, selleri 800-1000 g / Tomaatti ja kurkku 950 g / Herne, papu 350 g / Salaatti, tilli, persilja 400 g

  1 litra Luonnonmukaista keittiöpuutarhalannoitetta painaa n. 800 g. Kourallinen lannoitetta painaa n. 20–30 g.

  Kesälannoitukseen paljon ravinteita tarvitseville kasveille suosittelemme kasteluveden mukana annettavaa Kekkilä luonnonmukaista lannoitetta.

  Marjojen ja hedelmien kevätlannoitus

  Marjapensaat 300 g / pensas, Satoikäiset hedelmäpuut 900 g / puu, Mansikka 700 g /10 m2. Keittiöpuutarhalannoitteen sisältämät ravinteet lisäävät satoa ja parantavat marjojen ja hedelmien aromeja sekä kasvien talvenkestoa. Lannoite muokataan keväällä pintamaahan.

  1 litra Luonnonmukaista keittiöpuutarhalannoitetta painaa n. 800 g. Kourallinen lannoitetta painaa n. 20–30 g.

   

Osta verkkokaupasta

Which country site would you like to visit?