Koti & Piha

Marjapensastuki

Kauniisti muotoiltu ja hyödyllinen Marjapensastuki sopii marjapensaiden, kuten herukoiden ja karviaisten tueksi. Se sopii mainiosti myös koristepensaiden sekä isojen perennojen, kuten pionien tueksi.

Hinta

34,95 

Määrä

Lisää ostoskoriin

Tarkemmat tiedot tuotteesta

Tuotetiedot

Tuotteen mitat

86 x 86 x 86 cm

Pakkauksen mitat ja paino

87 x 11 x 9,5 cm / 5 kg

Ominaisuudet

Marjapensastuki estää oksien painumisen maahan ja auttaa kasvia kantamaan painavan sadon. Se parantaa kasvuston ilmavuutta, ja auttaa siten kasvia välttämään tauteja ja tuholaisia.

Nerokkaan lukitusmenetelmän ansiosta Marjapensastuki on helposti ja nopeasti koottava. Tuotteen kokoa voi säätää kasvin koon mukaan. Tällöin tukipuolat lyhennetään sopivan mittaisiksi ja niiden päät petsataan mustiksi. Marjapensastuki on mustaksi petsattua mäntyä ja turvallinen valinta syötäville kasveille.

Tyylikäs mattamusta väri sopii erinomaisesti yhteen kasvien ja muiden mustien Koti & Piha -tuotteiden kanssa, tasapainottaen pihan yleisilmettä.

Marjapensaille ja koristepensaille soveltuu Kekkilä Erikoismulta puiden ja pensaiden istutukseen ja perennat viihtyvät ravinteikkaassa Kekkilä Erikoismullassa perennoille ja ruusuille. Multapinnan voi viimeistellä Kekkilä Koristekatteilla.

Materiaali

Mustaksi petsattua mäntyä. Petsistä ei liukene haitallisia aineita, ja se sisältää homeenestoaineen.

Pakkauksen sisältö

4 kpl pystytolppia (pituus 86 cm, ø 42 mm) , 4 kpl poikkipuolia (pituus 86 cm, ø 20 mm) sekä kuvallinen asennusohje.