Koti & Piha

Puun varusteet

  • Kaikki tarvittava yhdessä pakkauksessa
  • Tyylikäs musta sävy korostaa kasvien kauneutta
  • Helppo asentaa

Puun varusteet -setissä on yhdessä pakkauksessa kaikki tarvittava tuki ja suoja, jonka nuori puu tarvitsee juurtuakseen ja kasvaakseen. Puun varusteet sisältää kaksi vahvaa tukikeppiä, sidontaan sopivan tervanauhan ja kaksi suojaverkkoa.

  • Tuotteen mitat

    Korkeus 175 cm

  • Pakkauksen mitat ja paino

    180 x 14 x 14 cm / 3,4 kg

Puun varusteet -setti sisältää kaksi vahvaa tukikeppiä, sidontaan sopivan tervanauhan ja kaksi suojaverkkoa. Tukikepit ja sidontanauha tukevoittavat puun taimen paikoilleen juurtumisvaiheen ajaksi eli noin kolmeksi vuodeksi. Jänisverkko ja myyräsuoja suojaavat puuta jyrsijöiltä. Istutustyön kruunaa tuotepakkauksesta löytyvä puun nimikyltti, johon voi tallentaa tärkeimmät puun perustiedot: lajikkeen nimen, istutusajankohdan ja puun istuttajan.

Tyylikkään setin kaikki osat sointuvat väreiltään yhteen. Se luo pihaan harmonisen ja ryhdikkyyttä luovan ilmeen ja sopii yhteen muiden mustien Koti & Piha -tuotteiden kanssa.

Puiden istuttamiseen soveltuu Kekkilä Erikoismulta puiden ja pensaiden istutukseen ja perennat viihtyvät ravinteikkaassa Kekkilä Erikoismullassa perennoille ja ruusuille. Multapinnan voi viimeistellä Kekkilä Koristekatteilla.

Materiaali: mustaksi petsattua mäntyä. Petsistä ei liukene haitallisia aineita, ja se sisältää homeenestoaineen.

Pakkaus sisältää: Kaksi tukikeppiä; pituus 175 cm, kaksi suojatulppaa tukitolppien päähän, tervanauhaa sitomiseen, jänissuojan; korkeus 100 cm, myyräsuojan; korkeus 55 cm, puun nimikyltin sekä kuvallisen kokoamisohjeen.

Käyttösuositus

  • Puun taimien tukemiseen 3-5 vuoden ajaksi

Which country site would you like to visit?