Hyppää sisältöön
Pihan viimeistely

Rajausreuna

Kekkilä Rajausreuna käytössä Kekkilä Rajausreuna on helppo asentaa Kekkilä Rajausreuna Kekkilä Rajausreuna pakkaus

Rajausreuna on ainutlaatuinen tuote eri alueiden rajaamiseen. Maahan upotettava, mattamustaksi maalattu metallinen Rajausreuna tekee pihasta hetkessä siistinnäköisen ja helppohoitoisen.

Koko

1000 mm x 172 mm x 1 mm

Yksi pakkaus sisältää

4 x 1 m paloja ja kiinnitysklipsit

Yhdestä pakkauksesta tulee

3,85 m valmista reunaa

Kekkilä Rajausreuna käytössä Kekkilä Rajausreuna on helppo asentaa Kekkilä Rajausreuna Kekkilä Rajausreuna pakkaus

Tyylikkään ja kestävän Rajausreunan avulla pihan erilaiset alueet on helppo rajata omiksi selkeiksi alueiksi. Käytä Rajausreunaa istutusalueiden ympärillä, nurmikon tai katealueen rajaamiseen tai muihin puutarhan osiin, jotka haluat eritellä omaksi kokonaisuudekseen. Näin saat pihasta on helppohoitoisen ja huolitellun näköisen.

Rajausreuna on valmistettu maalatusta metallista. Pakkaus sisältää neljä kappaletta metrin pituisia paloja. Yhdestä pakkauksesta tulee 3,85 m valmista reunaa. Jokaisessa palan päässä on kiinteä klipsi, jonka avulla palojen liittäminen on helppoa.

Pakkauksessa on lisäksi mukana neljä kiinnitysklipsiä, jolloin liitoskohdista saadaan siistit erityisesti kaarevissa muodoissa.

Materiaali: mustaksi maalattua metallia.

Pakkaus sisältää: 4 kpl 1m paloja ja kiinnitysklipsit.

Rajausreunalla saa kauniita muotoja puutarhaan, sillä se taipuu helposti haluttuun muotoon. Taipuvan rakenteen ansiosta sen asentaminen on erittäin helppoa. Rajausreuna asennetaan paikoilleen kumivasaralla kevyesti naputtelemalla. Tuotetta ei tarvitse lyhentää, vaan palat voidaan asettaa sisäkkäin haluttuun mittaan ja varmistaa liitoskohdat kiinnitysklipseillä. Rajausreunan yläreuna on pyöristetty, joten tuote on käytössä turvallinen.

Avainlippu

Etsi