Koti & Piha

Viherseinä

  • Tyylikäs ja sisustuksellinen ruukkupidike seinälle
  • Pakkaus sisältää 3 ruukkupidikettä
  • Kasteluvedet kertyvät tarjottimelle, sopii myös taimien altakasteluun

Viherseinä on kolmen seinään kiinnitettävän ruukkupidikkeen kokonaisuus, jolla voit sisustaa niin kotia kuin parveketta. Seinäpinnat käyttöönottamalla kodin vihersisustaminen saa aivan uuden ulottuvuuden.

  • Yksittäisen tuotteen mitat

    17 x 16,2 x 11 cm

  • Pakkauksen mitat ja paino

    55,5 x 16,3 x 11,2 cm / 2,3 kg

Ominaisuudet

Viherseinä sopii erilaisten yrttien, viherkasvien ja kesäkukkien kasvattamiseen. Kasvit voivat olla kasvutavaltaan niin valuvia kuin pystykasvuisiakin. Viherseinä mahdollistaa erilaisten viherasetelmien rakentamisen, sillä ruukkupidikkeet voi asentaa seinään haluamallaan tavalla. Aluslautanen kerää ylimääräisen kasteluveden, jolloin erillistä aluslautasta ei tarvita.

Linda Bergrothin suunnittelemissa, skandinaavisen pelkistetyissä ruukkupidikkeissä kasvi ja ruukku pääsevät pääosaan. Keskeltä avoin pidike antaa mahdollisuuden ruukkujen väreillä leikittelyyn. Syksyn tullen kasvit voi vaihtaa vaikkapa kynttilöihin, jotka näkyvät kauniisti avoimesta pidikkeestä.

Materiaali: valkoiseksi maalattu alumiini.

Pakkaus sisältää 3 kpl ruukkupidikkeitä. Kiinnitysruuvit 3 kpl hankitaan erikseen kiinnityspinnan mukaan.

Viherseinä-ruukkupidikkeisiin sopivat monen malliset ruukut, joiden halkaisija on 15–16 cm. Viherseinän rakenne on suunniteltu suojaamaan seinäpintaa roiskeilta kasteltaessa.

 

Which country site would you like to visit?