Koti & Piha

Vihervaja Verso

  • Ainutlaatuinen vajan ja kasvihuoneen yhdistelmä
  • Mahtuu pienempäänkin pihaan
  • Helppo asentaa elementtirakenteen ansiosta

Vihervaja on ainutlaatuinen puutarhavajan ja kasvihuoneen yhdistelmä sekä pienimuotoiseen viljelyyn että puutarhavälineiden säilytykseen. Vihervaja Verso on mainio perusmalli, joka mahtuu hyvin pienempäänkin rivitalopihaan.

  • Valmiin vihervajan mitat

    1,9 x 2,09 x 2,75 m

  • Mitat

    30mm x 50cm x 8cm

Ominaisuudet

Vihervaja Verso on mainio perusmalli, joka mahtuu hyvin pienempäänkin rivitalopihaan. Se mahdollistaa vaikkapa neljän tomaatintaimen ja erilaisten yrttien kasvattamisen sekä puutarhan perustyökalujen säilyttämisen. Saman katon alla voi kasvattaa kasveja ja säilyttää puutarhanhoidossa tarvittavia välineitä.

Lasien suojassa esimerkiksi tomaateista voi nauttia jo kesällä, ja satokausi jatkuu ensimmäisten syyskylmien yli. Tavaroiden säilytys on helppoa hyllyjärjestelmän ansiosta ja koko päädyn leveydeltä avautuvat puuovet mahdollistavat tehokkaan tilankäytön.

Vihervajassa on pohjoismaisesta rakennusperinteestä tuttu harjakatto, ja se sopii kaikenlaisten rakennusten rinnalle. Vajat on valmistettu Suomessa laadukkaasta kotimaisesta puusta ja karkaistusta lasista. Sen voi pintakäsitellä haluamallaan tavalla pihapiiriin sopivaksi.

Moduuliratkaisun ansiosta Vihervaja on helppo koota itse. Vihervajat ja lisävarusteet myydään toimitusmyyntinä jälleenmyyjiemme kautta. Lisä- ja varaosia voit tilata jälleenmyyjiltämme.

Vihervaja toimitetaan puunsuoja-aineella käsiteltyinä elementteinä. Vaja on helpointa maalata tai pintakäsitellä ennen kasaamista. Perustus tulee tehdä erikseen, mahdollisimman suoraksi ja routimattomaan syvyyteen tontin maaperän mukaan. Kasvihuoneen lattian voi viimeistellä Kekkilä Rajauskivillä tai Kekkilä Koristekivillä.

Vihervaja Verso -perusmallin koko on 4 m2; kasvihuoneosan koko on 2 m2 ja puutarhavajan 2 m2. Kasvihuoneen ilmanvaihto on varmistettu lämpötilaan reagoivan kaasujousen avulla. Rungon vahvuus: 72 mm, lasiseinät ja kattolasit 4 mm. Paino: 431 kg

Materiaalit

puunsuojakäsitelty mänty (sisältää homeenestoaineen), karkaistu lasi. Katto karkaistua lasia ja konesaumatun näköistä peltiä. Peltikatto-osuudella on vesikourut.

Toimitus

elementteinä erikoislavoilla. Kasaamisessa tarvittavat ruuvit ja saranat sisältyvät toimitukseen. Perustukset eivät sisälly toimitukseen.

Lisävarusteet

Vihervajan hyllyt, joita on saatavana lasisina ja puisina. Puuhyllyt on valmistettu 128 mm paksusta puunsuojakäsitellystä männystä (sisältää homeenestoaineen). Lasihylly on 8 mm paksua karkaistua lasia. Pakkaus sisältää kannattimet. Hyllyt kiinnitetään säädettävään Vihervajan hyllyjärjestelmään joko moduulien sivuseinille tai puuväliseinän toiselle puolelle.

Vihervajan viljelylaatikoksi sopii Pieni viljelylaatikko, mitat: 80 x 58,5 x 23 cm. Yhteen lasimoduuliin näitä mahtuu 2 kpl.

Which country site would you like to visit?