Koti & Piha

Vihervalo

  • Tyylikäs ja sisustuksellinen valo
  • Tarpeellista lisävaloa kasveille pimeinä vuodenaikoina
  • Kasteluvedet kertyvät tarjottimelle, sopii myös taimien altakasteluun

Vihervalon avulla voi helposti kasvattaa terveellistä syötävää sisällä ympäri vuoden ja saada viherkasvit kukoistamaan myös talvella. Vihervalon alla kasvatat esimerkiksi yrttejä, versoja ja alkukeväästä pikkutaimia ulos istutettavaksi.

 

Uutta: Kekkilän valoikoimaan on tulossa Vihervalaisin, joka on tarkoitettu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Valonlähteen korkeutta voidaan säätää portaattomasti rungon rakenteen ansiosta tarjoten otollisen määrän valoa kasville kuin kasville. Tutustu uuteen Vihervalaisimeen.

  • Tuotteen mitat koottuna

    63 x 60 x 23 cm

  • Pakkauksen mitat ja paino

    64 x 24 x 7,5 cm / 4,5 kg

Ominaisuudet

Kasvien hoitaminen on helppoa: säädettävän varren avulla valon saa lähelle kasveja. Valon oikea taajuus auttaa kasveja saamaan kasvuun tarvittavan valon myös silloin kun luonnonvaloa ei ole riittävästi.  Kastelu on vaivatonta, sillä ylimääräinen kasteluvesi kertyy tarjottimelle. Tarjotin suojaa samalla kodin pintoja. Tarjotin toimii haluttaessa myös näppäränä kodin pientavaroiden säilyttäjänä.

Vihervalo on valmistettu valkoiseksi maalatusta teräksestä ja pyökistä, joten se sopii hyvin skandinaaviseen sisustukseen. Se on jo itsessään kaunis elementti kodin sisustukseen. Vihervalo on Linda Bergrothin suunnittelema. Linda on vuoden 2012 nuori muotoilija Suomessa.

Materiaali: pyökki ja valkoiseksi maalattu teräs

Pakkaukseen sisältyvät kasvivalopolttimot. Lampun kanta on E27, ja polttimon voi haluttaessa vaihtaa esim. LED polttimoksi tai viileä päivänvalo-energialampuksi.

Tuote on poistunut mallistosta.

 

 

Which country site would you like to visit?