Hyppää sisältöön

Webinaarit ja tapahtumat

Grow2021_tapahtumakuva

Grow21 -festivaali

Grow21 on 9.-11.2. järjestettävä uudenlainen puutarha- ja viheralan verkkotapahtuma, joka koostuu kansainvälisistä puhujista ja paikallisista näkökulmista.

Ajankohta: ti 9.2.2021 / Viherrakentamisen teemapäivä
Tapahtuma on maksuton.

Luonnon monimuotoisuuden turvaaminen, viheralueiden rakentaminen ja kierrättäminen ovat kenties tärkeämpiä aiheita kuin koskaan aiemmin, kun suunnitellaan tulevaisuuden kaupunkialueita. Viherrakentamisen teemapäivänä pääset kuulemaan puheenvuoroja seuraavista aiheista:

  • The Future of Green Urban Areas – Laura Gatti
  • Biodiversity within the Soil – Hanna Williams
  • Biodiversity above ground: Roof gardens and urbanscapes – Taina Suonio
  • Erilaiset niityt kaupunkiympäristössä ja Kekkilän tuoteuutuudet niittyille – Riikka Söyrinki, Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaiset,
    Paulina Nyberg ja Mika Valkila /Kekkilä

Tapahtumasivulle

Viherpaivat banneri

Viherp@iv@t 2021 – Katse tulevaisuuteen

Ajankohta: to 11.2.2021

Viherp@iv@t-verkkotapahtuma koostuu webinaariohjelmistosta, Vihertekniikka-näyttelystä sekä keskusteluhuoneista.

Katse tulevaisuuteen -webinaari tarjoaa katsauksen tulevaisuuden megatrendeihin ja viheralaan, koronan muuttamaan maailmaan, muutoksiin mukautumiseen ja niiden hyödyntämiseen sekä viheralan uusiin tuuliin.

Verkkotapahtumassa järjestetään myös Vihertekniikka-näyttely, jossa myös Kekkilän tiimi on mukana. Kohtaamiset ja keskustelut tapahtuvat turvallisesti chatin kautta.

Kekkilän virtuaalisessa näyttelypaikassa tulemme keskustelemaan mm. niittyjen toteuttamisesta erilaisiin kohteisiin ja näihin soveltuvista kasvualustoista.

Tapahtumasivulle

Mitä aiheita toivot tulevilta Viherasiaa-webinaareilta?

Jatkamme Viherasiaa-webinaareja ja haluaisimme kuulla, mistä aiheista sinä kaipaat lisätietoa.

 

 

Mitä webinaarit ovat ja miten niihin osallistutaan?

Webinaari on verkossa järjestettävä reaaliaikainen tapahtuma, johon voit osallistua omalta tietokoneelta tai mobiililaitteelta käsin. Tarvitset osallistumista varten nettiyhteyden. Saat osallistumislinkin sähköpostiin webinaaripäivänä.

Ilmoittaudu tuleviin webinaareihin täällä :

Webinaarit kestävät noin 50 minuuttia, minkä aikana voit esittää kysymyksiä esiintyjille chatin kautta. Jokainen webinaari nauhoitetaan, ja tallenne lähetetään ilmoittautujille jälkikäteen.

Osallistuminen on maksutonta.

Lisätietoa webinaareista antaa saara.rytsy@kekkila.fi.

 

Etsi