Ainekset
Pohja
100 g voita
200 g Digestive-keksejä
Raparperitäyte
350 g tuoretta raparperia paloina
1 1/4 dl sokeria
2 rkl vehnäjauhoja
Tuorejuustotäyte
400 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl sokeria
2 munaa
Kuorrutus
200 g smetanaa
4 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria

Raparperit levitettynä pohjalle
Valmistus
- Murskaa keksit ja lisää joukkoon pehmitetty voi. Painele aines vuoan pohjalle tasaisesti.
- Sekoita pilkotut raparperit, sokeri ja vehnäjauhot ja kaada ne pohjan päälle. Paista 190° asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
- Sekoita tuorejuusto, sokeri ja munat keskenään ja kaada raparperitäytteen päälle. Paista uunissa 30–40 minuuttia 175° asteessa, kunnes juustoseos on hyytynyt.
- Sekoita smetana, sokeri ja vaniljasokeri keskenään. Kaada kuorrutus kuuman kakun päälle ja tasoita. Anna jäähtyä.