Hyppää sisältöön

Viimeistele piha puutarhakatteilla

Katteet viimeistelevät pihan ilmeen, mutta lisäksi tuovat paljon helpotusta puutarhan hoitoon pidättäen kosteutta ja estäen rikkaruohojen leviämisen.

Puutarhakatteita kaikkiin pihan tarpeisiin

Puutarhakatteet viimeistelevät kauniin puutarhan, mutta ennen kaikkea helpottavat hoitoa, vähentävät rikkakasveja, pidättävät kosteutta ja parantavat maan pieneliöstön elinmahdollisuuksia. Puutarhan katteilla maisemoit nopeasti mökkipihan ja kotipihan siistiksi ja pidät sen helppohoitoisena.

Lue lisää

 

Haluatko hoitaa pihaa luonnonmukaisesti? Kokeile puutarhakatteita

Katteilla viimeistelty piha on kaunis ja helppohoitoinen. Näillä vinkeillä saat helposti uuden ilmeen koti- tai mökkipihalle ja puutarhaan.

Uusi ilme Koristekatteilla

Puutarhan perennapenkit saavat viimeistellyn ilmeen, kun levität multapinnalle Koristekate-kerroksen. Se estää rikkaruohoja leviämästä ja pidättää myös vettä. Näin multa pysyy muhevana katteen alla ja kasvit voivat hyvin.

Lue lisää

Uusi ilme Koristekivillä

Näyttääkö piha epäsiistiltä? Reunusta kivetys koristekivillä. Näin rikkaruohot eivät leviä ja ilme on viimeistelty. Lue vinkit ja katso videolta teko-ohjeet.

Lue lisää

Etsi

Asiakaspalvelu

Kuluttajatuotteiden ja Viherrakentamisen asiakaspalvelu palvelee arkisin kello 7-15. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@kekkila.fi