Kekkilä kantaa vastuunsa

Kekkilä on edelläkävijä vastuullisten ja ympäristöystävällisten tuotantomenetelmien käyttöönotossa ja kehittämisessä.

Vastuulliset toimintaperiaatteemme ohjaavat kaikkea tekemistämme, ja edellytämme niiden noudattamista myös alihankkijoiltamme.

Toimimme vastuullisesti suhteessa ympäristöön, yhteiskuntaan ja ihmisiin. Huolehdimme turvetuotannossamme ympäristön hyvinvoinnista yli lain vaatimien rajojen, kannamme vastuumme asiakassuhteissa ja huolehdimme työpaikkojen säilymisestä toimimalla taloudellisesti vastuullisella tavalla. Meillä ja meidän kanssamme on hyvä tehdä töitä ja tuotteitamme on turvallista käyttää.

Juuremme ovat syvällä Pohjolan mullassa

Mikko Jortikan vuonna 1924 perustama pieni perheyritys on vuosien saatossa kasvanut yhdeksi maailman suurimmista kasvualustavalmistajista. Tänä päivänä tuotteitamme viedään yli 70 maahan. Toiminnallamme on sekä laatu- (ISO 9001) että ympäristöjärjestelmän (ISO 14001) sertifikaatit, mikä takaa tasaisen ja korkean laadun läpi koko tuotantoprosessimme.

ISO-sertifioitu tuotanto

Moderni, automatisoitu tuotantoprosessi sekä mittava laadunvalvonta takaavat korkealuokkaisen lopputuloksen. Tuotantomme on ISO-sertifioitua ja kaikki tuotteemme valmistetaan sovittujen prosessien mukaisesti. Sen lisäksi, että valvomme laatua itse, lähetämme säännöllisesti näytteitä ulkopuoliseen laboratorioon analysoitavaksi. Näin varmistamme, että jokainen tuote vastaa luotettua Kekkilä-laatua.

 • Eettiset toimintaohjeemme

  Eettisistä toimintaohjeistamme löydät vähimmäisvaatimukset, joita työntekijöittemme, toimittajiemme ja niiden alihankkijoiden sekä näiden työntekijöiden on noudatettava Kekkilä Groupin kanssa toimiessaan.

  Lataa toimintaohjeemme

QEHS-politiikkamme

QEHS on lyhenne englanninkielisistä sanoista laatu (q), ympäristö (e), terveys (h) ja turvallisuus (s). Olemme sitoutuneet noudattamaan tätä politiikkaa kaikissa maissa, joissa toimimme. Sen toteutumista ohjataan johtamisjärjestelmän, arvojen, eettisten toimintaohjeiden sekä tavoitteiden avulla yhdessä työntekijöidemme kanssa.

 • Kunnioitamme paikallista lainsäädäntöä ja toimimme sen mukaisesti.

 • Tuotteemme vastaavat yhdessä asiakkaidemme kanssa sovittuja laatumäärityksiä.

 • Suosimme kestävää kehitystä tukevia ratkaisuja tuotekehityksessämme.

 • Pidämme toiminnastamme aiheutuvat ympäristövaikutukset mahdollisimman vähäisinä.

 • Sitoudumme parantamaan toimintaamme jatkuvasti.

 • Henkilöstö on tärkein voimavaramme, panostamme työhyvinvointiin.

 • Työturvallisuudesta ei tingitä.