Hyppää sisältöön

Pidetään huolta maasta, meistä ja tulevasta - kasvatetaan iloa ja hyvinvointia

Toimintamme perusajatus on, että annamme luonnolle enemmän kuin siltä otamme. Se lähtee liikkeelle ihmisistä – sinusta ja minusta ja meidän kaikkien valinnoista.

Hyvinvointia parantavat tuotteet

Kekkilässä meidän valintamme on kehittää tuotteita, jotka toimivat tarkoituksenmukaisesti ja tuottavat iloa sekä ihmisille että luonnolle. Hyvä kasvualusta tai lannoite ei ole vain ympäristöystävällinen, vaan se saa kasvin kukoistamaan, maan voimaan hyvin ja on turvallinen myös ihmisille ja eläimille.

Se, mitä tuotteillamme saadaan aikaan ei ole vähäpätöistä: puutarhanhoito lisää sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia, kotipuutarhat ja viherrakentaminen luovat vehreämpiä ympäristöjä ja lisäävät luonnon monimuotoisuutta ja hyvinvointia.

Meille vastuullisuus on kokonaisuus

Se on muutakin kuin kierrätettäviä pakkausmateriaaleja ja raaka-aineita. Se on luonnon monimuotoisuuden vaalimista ja ihmisten hyvinvoinnin edistämistä. Sille on ihan oma nimikin: nettopositiivisuus. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että positiiviset vaikutukset ympäristöön ja yhteiskuntaan ovat suurempia kuin negatiiviset. Seuraamme nettopositiivisuuttamme riippumattoman UPRIGHT PROJECT -mallin avulla, joka ei mittaa pelkästään hiilijalanjälkeä vaan vastuullisuutta eri näkökulmista Tavoitteemme on kasvattaa nettopositiivisuuttamme joka vuosi.

Lisäksi tulemme ottamaan käyttöön LCA – lifecycle assessment -mittarin, jolla mittaamme niin yksittäisten raaka-aineiden kuin valmiiden tuotteidenkin ympäristövaikutuksia tuotteen elinkaaren eri vaiheissa.

Pidetään huolta

Pidetään huolta maasta

1.   Ensisijaisesti kotimaiset, vastuullisesti tuotetut, luonnolliset sekä kiertotaloudesta saadut uusiutuvat raaka-aineet

2.   Maan ja kasvien hyvinvointia parantavat tuotteet

Lue lisää

Pidetään huolta meistä

3.   Korkealaatuiset, turvalliset tuotteet kasveille, ihmisille ja lemmikeille – mittarina mm. ISO 9001 -sertifioitu tuotanto ja tarkka laadunvalvonta

4.   Hyvinvoiva ja osaava henkilöstö – mittarina mm. vuosittainen Great Place to Work -tutkimus

5.   Sosiaalista hyvinvointia parantavat Kasvatetaan iloa -hyväntekeväisyysprojektit, esim. lahjoitamme tuotteitamme viherprojekteihin, jotka tekevät hyvää kaikille – myös heille, jotka eivät itse vielä osaa tai pysty.

6.   Neuvot ja vinkit vastuulliseen puutarhanhoitoon

Lue lisää

Pidetään huolta tulevasta

7.   Kiertotalous- ja nopeasti uusiutuvat raaka-aineet – kehitämme vaihtoehtoja kasvuturpeen rinnalle tuoteturvallisuudesta ja hyvästä kasvutuloksesta kiinni pitäen

8.   Oma kierrätysliiketoiminta – teollisten ja orgaanisten sivuvirtojen sekä omien kasvualustojemme kierrättäminen uusiksi raaka-aineiksi

9.   Ympäristöystävälliset pakkausratkaisut, esim. 100 % kierrätettävät pakkaukset

10.   Kotimaisuus ja lähituotanto – lyhyet kuljetusmatkat, ei hävikkiä tuotannossa

11.   Biodiversiteettiä, luonnon monimuotoisuutta, tukevat viherrakentamisen ratkaisut – maan alla ja päällä

Lue lisää

Grow the Joy - Kasvatetaan iloa!

Me Kekkilällä haluamme jakaa kasvattamisen iloa. Siksi annamme puutarhatuotteitamme ilmaiseksi projekteihin, jotka tuottavat kasveilla iloa muille – erityisesti heille, jotka eivät itse vielä osaisi tai välttämättä edes pystyisi. Jos sinulla on mielessä jokin tällainen projekti ja iloa kaipaava yhteisö, hae mukaan ohjelmaan omalla yleishyödyllisellä viherprojektillanne.

Etsi

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme on kiinni kesällä 15.-28.7. Tänä aikana tehtaalta ei lähde pakattujen tuotteiden ja verkkokauppatoimituksia. Viimeiset tilaukset ennen lomia voi tehdä 8.7. asti ja tällöin toimitukset ehtivät ennen kesätaukoa.