Hyppää sisältöön

Tuotteet

Kekkilän tuotteiden perustana on intohimo kasvattamiseen ja pitkä kokemus puutarha-alalta. Laadukkailla tuotteillamme on helppo onnistua sisällä ja puutarhassa. Kätevällä Multalaskurilla lasket tarvittavat kate- ja multatuotteiden määrät helposti ja nopeasti.

Tuotevalikoima

Kekkilän kasvualustojen alkuperä ja valmistus

Kekkilä on valmistanut lannoitteita jo vuodesta 1924, ja olemme ensimmäinen pakatun mullan valmistaja Suomessa. Pitkän historian ajan laatu ja huolellinen tekeminen ovat aina olleet kulmakiviä toiminnallemme. Kekkilän tuotteet valmistetaan ympäristölle kestävällä tavalla, ja laadun pitkäjänteinen kehittäminen on meille tärkeätä nyt ja tulevaisuudessa.

Lue lisää

Tilaa irtomultaa

Tarvitsetko suuremman määrän irtomultaa tai katetta? Esimerkiksi isommat kukkapenkit tai nurmikko kannattaa perustaa kokonaan istutusvalmiilla irtomullalla.

Tilaa meiltä helposti Kekkilä Viherrakentamisen kasvualustoja suoraan kotipihallesi. Valikoimassa on monipuolisesti multia ja katteita erilaisiin kohteisiin. Laske tarvittavan mullan määrä ja lähetä tarjouspyyntö multalaskurin lopussa.

Jätä tarjouspyyntö

Etsi

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme on kiinni kesällä 15.-28.7. Tänä aikana tehtaalta ei lähde pakattujen tuotteiden ja verkkokauppatoimituksia. Viimeiset tilaukset ennen lomia voi tehdä 8.7. asti ja tällöin toimitukset ehtivät ennen kesätaukoa.