Hyppää sisältöön

Multa-asemien yhteystiedot

Laadukkaat kasvualustat viherrakentamisen kohteisiin. Multa-asemamme palvelevat viherrakentamisen ammattilaisia 15 toimipaikalla. Löydät kartalta Kekkilän multa-asemien yhteystiedot sekä lähimmän multa-asemasi sijainnin. Tuotevalikoima vaihtelee multa-asemittain.

Tilaukset voit tehdä soittamalla asiakaspalveluun puh. 020 331 404 tai sähköpostitse tilaukset@kekkila.fi.

Toimipisteemme

Multa-asemalla

Multa-asemalla kävijän vastaanottavat korkeat multakasat. Raaka-aineet odottavat sekoitusta, ja valmis kasvualusta odottaa toimitusta asiakkaalle. Kekkilän valmistusprosessi on tarkasti organisoitu ja valvottu. Puhtaat raaka-aineet ovat kaiken perusta. Sen vuoksi esimerkiksi viljeltyä peltomaata tai muuta kasvillisuuden peittämää maata ei käytetä korkealaatuisia kasvualustoja valmistettaessa. Pienikin juuren jäännös voi olla haitallinen, jos se pääsee pikkuhiljaa leviämään uudessa kasvualustassa.

Kasvualustojemme raaka-aineet ja valmiit tuotteet analysoidaan tarkasti. Suosimme raaka-aineiden käytössä paikallisuutta mahdollisuuksien mukaan ja hyödynnämme tuotannossa kierrätettyjä raaka-aineita, kuten kompostia ja kierrätymoreenia. Toimimme kestävän ympäristörakentamisen periaatteiden mukaisesti ja meillä on sertifioitu ISO 14 000-standardien mukainen ympäristöhallintajärjestelmä.

Multa-asemalta löytyy valmiiden tuotekasojen lisäksi erityyppisiä hiekkoja, komposteja, turvetta ja kuorikatteita. Erilaisia lannoitteita, joko orgaanisia tai mineraalilannoitteita, sekä kalkkia ja muita lisäaineita sekoitetaan reseptiin sen mukaan, mistä kasvualustatyypistä on kyse.

Multa-kuorman vastaanottaminen

Oletko tilannut ison kuorman multaa? Koostimme tänne vinkkejä, jotka on hyvä lukea ennen multakuorman purkamista. Mihin multakuorma kannattaa kipata? Voiko multaa varastoida? Löydät vastaukset täällä.

Lue lisää

Viherrakentamisen tuotevalikoima

Kaikki tuotteemme ovat pitkällisen ja asiantuntevan tuotekehityksen lopputulosta. Me Kekkilässä tiedämme, mitä erilaiset kasvit ja paikallinen ilmasto vaativat. Tästä syystä tuotteillamme on helppo onnistua.

Tilaukset ja muut kysymykset hoituvat kätevästi asiakaspalvelumme kautta sähköpostitse tai  puhelimitse 020 331 404.

Tutustu tuotteisiin

Irtomultaa kuluttajille

Myös kuluttajat voivat tilata irtomultaa multa-asemilta. Tilaukset asiakaspalvelusta puhelimitse numerosta 020 331 404 tai sähköpostitse tilaukset@kekkila.fi. Voit myös jättää tarjouspyynnön multalaskurin kautta.

Muutamilta asemilta voi ostaa irtomultaa peräkärry-kuormittain, nämä paikat on merkitty multa-asemien tietojen yhteyteen.

Jätä tarjouspyyntö

Etsi