Hyppää sisältöön

Kekkilän multa-asemat

Palvelemme viherrakentamisen ammattilaisia 15 multa-asemallamme eri puolilla Suomea. Tilaukset ja kysymykset hoituvat kätevästi asiakaspalvelumme kautta sähköpostitse tilaukset@kekkila.fi tai puhelimitse 020 331 404.

Multa-kuorman vastaanottaminen

Oletko tilannut multakuorman? Onnistuneen lopputuloksen varmistamiseksi kasvualustan vastaanottamiseen ja varastointiin kannattaa kiinnittää huomiota. Kokosimme tänne hyödyllisiä vinkkejä multakuorman vastsaanottamista varten.

Lue lisää

Multa-asemalla

Multa-asemalla kävijän vastaanottavat korkeat multakasat. Raaka-aineet odottavat sekoitusta, ja valmis kasvualusta odottaa toimitusta asiakkaalle. Kekkilän valmistusprosessi on tarkasti organisoitu ja valvottu. Puhtaat raaka-aineet ovat kaiken perusta. Sen vuoksi esimerkiksi viljeltyä peltomaata tai muuta kasvillisuuden peittämää maata ei käytetä korkealaatuisia kasvualustoja valmistettaessa. Pienikin juuren jäännös voi olla haitallinen, jos se pääsee pikkuhiljaa leviämään uudessa kasvualustassa.

Kasvualustojemme raaka-aineet ja valmiit tuotteet analysoidaan tarkasti. Suosimme raaka-aineiden käytössä paikallisuutta mahdollisuuksien mukaan ja hyödynnämme tuotannossa kierrätettyjä raaka-aineita, kuten kompostia ja kierrätymoreenia. Toimimme kestävän ympäristörakentamisen periaatteiden mukaisesti ja meillä on sertifioitu ISO 14 000-standardien mukainen ympäristöhallintajärjestelmä.

Multa-asemalta löytyy valmiiden tuotekasojen lisäksi erityyppisiä hiekkoja, komposteja, turvetta ja kuorikatteita. Erilaisia lannoitteita, joko orgaanisia tai mineraalilannoitteita, sekä kalkkia ja muita lisäaineita sekoitetaan reseptiin sen mukaan, mistä kasvualustatyypistä on kyse.

Hyvän kasvualustan raaka-aineet

Tuotedokumentaatio ja hankekansio

Hankekansiosta löydät Kekkilän kanssa sovitut asiat esimerkiksi analyysitodistukset, raportit työmaakohtaisista ostomääristä. Tutustu Kekkilän tarjoamaan hankekansioon ja sen hyötyihin.

Lue lisää

Haluatko vierailla multa-asemalla?

Haluatko tietää, miten laatukasvualustoja valmistetaan? Järjestämme opastettuja kierroksia esimerkiksi oppilaitoksille tai viherrakentamisen ammattilaisille.

Toimipisteemme

Etsi