Hyppää sisältöön

Kekkilän multa-asemat

Kekkilän kasvualustat valmistetaan aina paikallisesti, jollakin Kekkilän 15 multa-asemasta. Myös kasvualustojen raaka-aineet tulevat mahdollisimman läheltä multa-asemia. Valmiit kasvualustat päätyvät lähialueiden rakennuskohteisiin, esimerkiksi puistoihin tai asuinalueille.

Multa-kuorman vastaanottaminen

Tuote punnitaan lastausvaiheessa ja toimitetaan irtotavarana siinä tiiviydessä kuin se lastattaessa on. Kasvualusta tiivistyy perustamisvaiheessa jonkin verran, mikä tulee huomioida kasvualustan määrässä. Tuote tulee käyttää mahdollisimman pian toimituksen jälkeen. Varastoidessa lyhyitäkin aikoja tulee kasvualusta peittää kastumisen ja rikkaruohottumisen estämiseksi.

Lue lisää

Tilaa viherrakentamisen tuotteita

Tilaa helposti kasvualustoja sekä katteita suoraan kohteeseen tai nouda multa-asemalta. Tilaukset ja muut kysymykset hoituvat kätevästi asiakaspalvelumme kautta sähköpostitse tai  puhelimitse 020 331 404.

Tuotedokumentaatio ja hankekansio

Hankekansiosta löydät Kekkilä Viherrakentamisen kanssa sovitut asiat esimerkiksi analyysitodistukset, raportit työmaakohtaisista ostomääristä. Tutustu Kekkilän tarjoamaan hankekansioon ja sen hyötyihin.

Lue lisää

Haluatko vierailla Multa-asemalla?

Haluatko tietää, miten laatukasvualustoja valmistetaan? Järjestämme opastettuja kierroksia esimerkiksi oppilaitoksille tai viherrakentamisen ammattilaisille.

Etsi

Asiakaspalvelu

Kuluttajatuotteiden ja Viherrakentamisen asiakaspalvelu palvelee arkisin kello 7-15. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@kekkila.fi