Hyppää sisältöön

Kekkilän multa-asemat

Tällä sivulla löydät tietoa multa-asemista. Löydät Kekkilän multa-asemat 13 paikkakunnalta.

kekkilän multa-asemakartta 2021

Multa-asemat

Kekkilä on ainoa kasvualustatoimittaja, jonka verkosto kattaa lähes koko Suomen. Koska mullan kuljettaminen pitkiä matkoja ei ole taloudellisesti eikä ekologisesti järkevää, olemme avanneet omia multa-asemia suurimpien kasvukeskusten läheisyyteen. Multa-asemien tuotevalikoima vaihtelee asemittain. Suosituimmat tuotteet ovat Nurmikkomulta ja Istutusmulta.

Multa-asemien yhteystiedot

Tutustu multatuotteisiimme

Tilaa viherrakentamisen tuotteita!

Tilaa helposti kasvualustoja sekä katteita suoraan kohteeseen tai nouda multa-asemalta. Tilaukset ja muut kysymykset hoituvat kätevästi asiakaspalvelumme kautta sähköpostitse tai  puhelimitse 020 331 404.

Tutustu tuotteisiin

Multakuorman vastaanottaminen

Puhtaat raaka-aineet ovat kaiken perusta. Pienikin juuren pätkä voi olla haitallinen, koska siitä kasvava monivuotinen rikkakasvi saattaa uudessa ravinteikkaassa kasvualustassa levitä voimakkaasti ja olla ongelmallinen torjuttava. Oikeanlaiseen kasvualustaan investoiminen kannattaa, sillä se maksaa itsensä takaisin kasvien hyvinvoinnin myötä. Sen vuoksi kannattaa myös kiinnittää huomiota kasvualustan vastaanottamiseen ja varastointiin.

Lue lisää
Erikoiskasvualustat urheilukentän pelinurmille

Tuotedokumentaatio ja hankekansio

Hankekansiosta löydät Kekkilä Viherrakentamisen kanssa sovitut asiat esimerkiksi analyysitodistukset, raportit työmaakohtaisista ostomääristä. Tutustu Kekkilän tarjoamaan hankekansioon ja sen hyötyihin.

Lue lisää

Etsi