Hyppää sisältöön

Paikalla tehtävät kasvualustat

Paikalla valmistettava kasvualusta säästää kuljetuskustannuksia ja ympäristöä. Tarjoamme laboratorioanalyysiin pohjautuvan ja asiantuntijamme suunnitteleman reseptin paikalla tehtäviin kasvalustoihin. Palvelun sisältöä voidaan räätälöidä tarpeen mukaan.

Palvelumme paikalla tehtäviin kasvualustoihin

  • Kohteen maa-ainesten näytteistystarpeiden suunnittelu ja maa-ainesten analyysit, joiden pohjalta arvioidaan tarve mm. maanparannusaineille. Analyysin avulla voidaan selvittää paikalla olevan maa-aineksen kemiallisia ominaisuuksia, kuten pH, johtokyky ja ravinnetasapaino sekä maa-aineksen raekokojakauma.
  • Alueen rikkakasvipaineen kartoitus: Siemen- ja juuririkkaruohot
  • Omavalvontasuunnitelmassa avustaminen
  • Sekoitusresepti, joka suunnitellaan tehtyjen analyysien pohjalta.
  • Tuotavat maa-ainekset, kuten turve ja hiekka sekä lannoitevalmisteet (esim. komposti, lannoitteet, kalkitusaineet). Näiden lisäainesten avulla paikalla olevia maa-aineksia voidaan rikastaa, ilman että koko maa-aines vaihdetaan ja korvataan uudella kasvualustalla.

Kysy lisätietoa

Hannu Saranko

Senior Key Account Manager

Pk-seutu

Mika Valkila

Mika Valkila

Area Sales Manager

Länsi-Suomi, Keski-Suomi ja Kuopio

Teppo Wetterstrand

Teppo Wetterstrand

Area Sales Manager

Itä-Suomi (Kouvola, Mikkeli, Lappeenranta, Joensuu)

Kohde-esittelyssä Ankkapuisto: Lähikasvualusta säästää ympäristöä

Ankkapuisto Vantaan Korsossa on saanut upean ilmeen puisine siltoineen ja kauniine istutuksineen. Puiston erikoisuus on, että sen pohjoispään viherrakentamiseen käytetty kasvualusta on valmistettu paikan päällä, ja vieläpä kierrätysmateriaaleista.

Etsi