Hyppää sisältöön

Tuotteet

Tuotteemme ovat pitkäjänteisen tuotekehityksen lopputulosta. Me ymmärrämme eri kasvien ja kasviryhmien sekä paikallisen ilmaston vaatimukset. Tästä syystä tuotteillamme on helppo onnistua.

Tuotteet

Kasvualustat omalla reseptillä

Kekkilä Viherrakentaminen tarjoaa asiakkailleen myös mahdollisuuden räätälöityihin kasvualustoihin. Voimme valmistaa kaiken tyyppisiä erikoiskasvualustoja tietyn reseptin tai työselosteen mukaisesti. Valmistamme esim. golf- ja urheilukentille sopivia kasvualustoja tilauksesta. Ota yhteys asiantuntijoihimme jo suunnitteluvaiheessa varmistamaan onnistunut ja haluttu lopputulos.

Lue lisää

Paikalla tehtävät kasvualustat

Viherrakennuskohteeseen ei aina tarvita isoja määriä uusia materiaaleja vaan myös kohteen olemassaolevia kasvualustoja voidaan kierrättää. Paikalla valmistettava lähikasvualusta säästää kuljetuskustannuksia ja ympäristöä.

Tarjoamme laboratorioanalyysiin pohjautuvat ja asiantuntijamme suunnitteleman reseptin paikalla tehtäviin kasvalustoihin. Palvelun sisältöä voidaan räätälöidä tarpeen mukaan.

Lue lisää

Ota yhteyttä!

Hannu Saranko

Key Account & Sales Manager

Pk-seutu

Mika Valkila

Mika Valkila

Area Sales Manager

Länsi-Suomi, Keski-Suomi ja Kuopio

Teppo Wetterstrand

Teppo Wetterstrand

Area Sales Manager

Itä-Suomi (Kouvola, Mikkeli, Lappeenranta, Joensuu)

Jessica Suorajärvi

Jessica Suorajärvi

Junior Sales Manager

Pk-seutu

Hankekansiot ja tuotedokumentaariot viherrakentajille

Kekkilän hankekansiot tuovat helppoutta viherrakentajille raportointiin sekä tietojen hallintaan. Kyseessä on Excel -muotoinen tiedosto, joka sisältää tiedot tilatuista tuotteista hankekohtaisesti tai toiveen mukaan kaikista viherrakentajan kohteista.

Lue lisää

Kekkilä on Suomen johtava viherrakentamisen kasvualustojen toimittaja

Viherrakennuskohteiden kasvualustat valmistetaan Kekkilän 14 multa-asemalla. Kasvualustaan käytetään tyypillisimmin hiekkaa, turvetta ja kompostia. Tarvittaessa lisätään mineraalilannoitteita ja tilauksesta esim. biohiiltä tai Terracottem-rakeita.

Materiaalien sekoittamisen jälkeen kasvualusta seulotaan haluttuun raekokoon. Lopuksi valmiin tuotteen fysikaaliset ja kemialliset ominaisuudet analysoidaan ja asiakas saa analyysitulokset sisältävän tuoteselosteen. Tuotteiden korkea ja tasainen laatu varmistetaan omavalvontajärjestelmällä.

Lue laadunvalvonnastamme

Etsi

Loppuvuoden tilaukset

Tee tämän vuoden verkkokauppa ja tukkutilaukset viimeistään 11.12., jolloin toimitukset ehtivät ennen joulun pyhiä.

Asiakaspalvelu

Kuluttajatuotteiden ja Viherrakentamisen asiakaspalvelu palvelee arkisin kello 7-15. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@kekkila.fi