Hyppää sisältöön

Viherrakentamisen luotettava kumppani

Kekkilä on Suomen johtava viherrakentamistuotteiden valmistaja. Meillä on yli 20 vuoden kokemus kierrätysraaka-aineiden käytöstä viherrakentamisen kasvualustoissa. Valmistamme tuotteet mahdollisimman paikallisista, kestävistä ja aina käyttötarkoitukseen testatusti soveltuvista raaka-aineista. Rakennetaan yhdessä kestävää ympäristöä!

Kohde-esittelyt

Haluamme olla paras kumppani viherrakentamiskohteiden toteuttamisessa. Meille tämä tarkoittaa korkealaatuisia kasvualustatuotteita, nopeita toimituksia ja hyvää asiakaspalvelua. Tutustu kohteisiin, jotka on toteutettu Kekkilän tuotteilla.

Lue lisää

Läpäisevä kasvualusta: Elävään kaupunkiympäristöön

 

 

Lue lisää

Tutustu tuotteisiin ja niiden käyttöön!

Tilaa irtomultaa!

Tarvitsetko suuremman määrän irtomultaa tai katetta? Esimerkiksi isommat kukkapenkit tai nurmikko kannattaa perustaa kokonaan istutusvalmiilla irtomullalla.
Laske tarvitsemasi mullan- tai katteen määrä multalaskurillamme.

Laskemaan!

Haluatko kehittää osaamistasi?

Teemme vuosittain useita webinaareja viherrakentamisesta, kasvualustoista ja kierrätyspalveluilsta. Täysin maksuttomat webinaarit ovat tarkoitettu erityisesti viherrakentajille ja maisemasuunnittelijoille, jotka haluavat kehittää osaamistaan kasvualustoista.

Katso!

Multa-asemat

Kekkilä on ainoa kasvualustatoimittaja, jonka verkosto kattaa lähes koko Suomen. Koska mullan kuljettaminen pitkiä matkoja ei ole taloudellisesti eikä ekologisesti järkevää, olemme avanneet omia multa-asemia suurimpien kasvukeskusten läheisyyteen. Yhteensä multa-asemia löytyy 14 kappaletta eri talousalueilta.

Löydä lähin multa-asema

Uutta kasvua kierrättämällä

Kekkilä Kierrätyspalvelut on kierrätykseen keskittyvä liiketoimintamalli, jossa biomassat jalostetaan uudeksi kasvuksi. Tarjoamme ratkaisuja kestävän kehityksen ja kiertotalouden tarpeisiin hyödyntämällä tehokkaasti materiaalijakeita ja jätteitä.

Lue lisää

Vehreä-lehti ja Tuotekatalogi 2023

Uusi Vehreä-lehti ja viherrakentamisen tuotekatalogi on ilmestynyt!

Lehdessä nämä jutut sekä paljon muuta:

  • Leppoisa ja vihreä lähipuisto Kuopiossa
  • Betonisilta muuttui kaupunkilaisten terassiksi Tampereella
  • Hulevedet hitaasti luonnon uomiin Helsingin Kuninkaantammessa
  • Alusta-paviljongista tuli ihmisten ja pörriäisten suosikki
  • Viherrakentamisen tuotteet 2023
Lataa digilehti

Etsi

Asiakaspalvelu

Kuluttajatuotteiden ja Viherrakentamisen asiakaspalvelu palvelee arkisin kello 7-15. Voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@kekkila.fi