Hyppää sisältöön

Viherrakentamisen luotettava kumppani

Kekkilä on Suomen johtava viherrakentamisen kasvualustojen valmistaja. Olemme toimineet Suomessa jo 100 vuoden ajan. Tarjoamme kattavan valikoiman kasvualustoja, kuorikatteita, turva- ja pakattuja tuotteita kestävän, monimuotoisen ja toimivan kaupunkivihreän toteutuksiin.

Green City Concept: Ratkaisumme kestävien kaupunkiekosysteemien rakentamiseksi

Kaupunkivihreä tarjoaa elinympäristön meille ihmisille sekä muille eläinkunnan lajeille. Me Kekkilässä autamme asiakkaitamme tekemään vastuullisia valintoja ja tarjoamme kasvualustoja, jotka ovat pitkäjänteisen tuotekehityksen tulosta. Rakennetaan yhdessä kestävää ympäristöä!

Lue lisää

Kierrätyspalvelut: Uutta kasvua kierrättämällä

Kekkilä Kierrätyspalvelut tarjoaa nykyaikaista ja tehokasta orgaanisten ja epäorgaanisten jätteiden sekä maa-ainesten käsittelypalvelua koko Suomen alueella. Bioaines jalostetaan uudeksi kasvuksi osana kaupunkivihreää.

Tutustu kierrätyspalveluun

Kestäviä valintoja vastuullisuuslaskurin avulla

Tarjoamme laskentaa kasvualustojemme kokonaisvastuullisuudesta viher- ja ympäristörakentamisen projekteihin. Vastuullisuuslaskennan avulla tiedämme täsmälleen tuotteidemme vaikutukset ympäröivään maailmaan ja pystymme tekemään kestäviä valintoja yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Kekkilän Vastuullisuuslaskuri

Etsi

Pysy ajan tasalla viimeisimmistä uutisista - tilaa uutiskirjeemme!

Työskenteletkö maisemasuunnittelun parissa vai haluatko syventyä käytännön viherrakentamiseen? Tilaamalla uutiskirjeemme saat asiantuntijatietoa ja inspiraatiota joka kuukausi.

 

Tilaa uutiskirje