Hyppää sisältöön

Viherrakentamisen luotettava kumppani

Kekkilä on Suomen johtava viherrakentamistuotteiden valmistaja. Meillä on yli 20 vuoden kokemus kierrätysraaka-aineiden käytöstä viherrakentamisen kasvualustoissa. Valmistamme tuotteet mahdollisimman paikallisista, kestävistä ja aina käyttötarkoitukseen testatusti soveltuvista raaka-aineista. Rakennetaan yhdessä kestävää ympäristöä!

Kohde-esittelyt

Haluamme olla paras kumppani viherrakentamiskohteiden toteuttamisessa. Meille tämä tarkoittaa korkealaatuisia kasvualustatuotteita, nopeita toimituksia ja hyvää asiakaspalvelua. Tutustu kohteisiin, jotka on toteutettu Kekkilän tuotteilla.

Lue lisää

Läpäisevä kasvualusta: Elävään kaupunkiympäristöön

 

 

Lue lisää

Tutustu tuotteisiin ja niiden käyttöön!

Tilaa irtomultaa!

Tarvitsetko suuremman määrän irtomultaa tai katetta? Esimerkiksi isommat kukkapenkit tai nurmikko kannattaa perustaa kokonaan istutusvalmiilla irtomullalla.
Laske tarvitsemasi mullan- tai katteen määrä multalaskurillamme.

Laskemaan!

Multa-asemat

Kekkilä on ainoa kasvualustatoimittaja, jonka verkosto kattaa lähes koko Suomen. Koska mullan kuljettaminen pitkiä matkoja ei ole taloudellisesti eikä ekologisesti järkevää, olemme avanneet omia multa-asemia suurimpien kasvukeskusten läheisyyteen. Yhteensä multa-asemia löytyy 14 kappaletta eri talousalueilta.

Löydä lähin multa-asema

Uutta kasvua kierrättämällä

Kekkilä Kierrätyspalvelut on kierrätykseen keskittyvä liiketoimintamalli, jossa biomassat jalostetaan uudeksi kasvuksi. Tarjoamme ratkaisuja kestävän kehityksen ja kiertotalouden tarpeisiin hyödyntämällä tehokkaasti materiaalijakeita ja jätteitä.

Lue lisää

Vehreä-lehti ja Tuotekatalogi 2023

Uusi Vehreä-lehti ja viherrakentamisen tuotekatalogi on ilmestynyt!

Lehdessä nämä jutut sekä paljon muuta:

  • Leppoisa ja vihreä lähipuisto Kuopiossa
  • Betonisilta muuttui kaupunkilaisten terassiksi Tampereella
  • Hulevedet hitaasti luonnon uomiin Helsingin Kuninkaantammessa
  • Alusta-paviljongista tuli ihmisten ja pörriäisten suosikki
  • Viherrakentamisen tuotteet 2023
Lataa digilehti

Etsi