Hyppää sisältöön

Viherrakentamisen luotettava kumppani

Kekkilä on Suomen johtava viherrakentamistuotteiden valmistaja. Tarjoamme kattavan valikoiman kasvualustoja, kuorikatteita, turva- ja pakattuja tuotteita monipuolisiin toteutuksiin kasvikatoista kaupunkiniityille. Asiantuntijamme auttavat sopivan kasvualustan valinnassa ja multa-asemamme palvelevat viherrakentamisen ammattilaisia 13 paikkakunnalla. Rakennetaan yhdessä kestävää ympäristöä!

Kohde-esittelyt

Haluamme olla paras kumppani viherrakentamiskohteiden toteuttamisessa. Meille tämä tarkoittaa korkealaatuisia kasvualustatuotteita, nopeita toimituksia ja hyvää asiakaspalvelua. Tutustu kohteisiin, jotka on toteutettu Kekkilän tuotteilla.

Lue lisää

Läpäisevä kasvualusta: Elävään kaupunkiympäristöön

 

 

Lue lisää

Tutustu tuotteisiin ja niiden käyttöön!

Multa-asemat

Kekkilä on ainoa kasvualustatoimittaja, jonka verkosto kattaa lähes koko Suomen. Koska mullan kuljettaminen pitkiä matkoja ei ole taloudellisesti eikä ekologisesti järkevää, olemme avanneet omia multa-asemia suurimpien kasvukeskusten läheisyyteen. Yhteensä multa-asemia löytyy 14 kappaletta eri talousalueilta.

Löydä lähin multa-asema

Uutta kasvua kierrättämällä

Kekkilä Kierrätyspalvelut on kierrätykseen keskittyvä liiketoimintamalli, jossa biomassat jalostetaan uudeksi kasvuksi. Tarjoamme ratkaisuja kestävän kehityksen ja kiertotalouden tarpeisiin hyödyntämällä tehokkaasti materiaalijakeita ja jätteitä.

Lue lisää

Vehreä-lehti ja Tuotekatalogi 2022

Vehreä-lehti on kerran vuodessa ilmestyvä viherrakentamisen ammattijulkaisu. Lehdessä esitellään mielenkiintoisia viherrakentamisen toteutuksia sekä alan ajankohtaisia ilmiöitä ja trendejä. Uudesta lehdestä löydät mm. seuraavat jutut:

  • Lukutorilla minimoitiin hiilipäästöt
  • Kaupunkipuilla terveyttä ja biodiversiteettiä
  • Slow Landscape muovaa maisemaa Tampereen Härmälänojassa
  • Luontopohjainen piha innostaa leikkimään ja oppimaan

Lehden tuotekatalogissa pääset tutustumaan kauden 2022 viherrakentamisen tuotteisiin.

Lataa lehti

Tilaa viheralan ammattilaisen uutiskirje

Tilaamalla kerran kuukaudessa ilmestyvän  uutiskirjeen saat tietoa ajankohtaisista viherrakentamisen tuotteista ja puheenaiheista sekä hyödyllisiä ammattilaisvinkkejä.

Etsi