Hyppää sisältöön

Viherrakentamisen luotettava kumppani

Kekkilä on Suomen johtava viherrakentamistuotteiden valmistaja. Valikoimaamme kuuluu erilaisia kasvualustoja, multaa, kuorikatteita, turvatuotteita ja pakattuja tuotteita. Uusin tuoteryhmämme on niittykasvualustat. Multa-asemamme palvelevat 13 paikkakunnalla. Rakennetaan yhdessä kestävää ympäristöä.

Inspiraatiota viherrakentamiseen

Jokaisella kasvilla on omat tarpeensa, jonka vuoksi tarvitaan myös laaja valikoima erilaisia kasvualustoja. Pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotteita, jotka toimivat vaihtelevissa olosuhteissa, tarjoten parhaat mahdolliset kasvuolosuhteet kullekin kasville.

Lue lisää

 

Tutustu tuotteisiin ja niiden käyttöön!

Multa-asemat

Kekkilä on ainoa kasvualustatoimittaja, jonka verkosto kattaa lähes koko Suomen. Koska mullan kuljettaminen pitkiä matkoja ei ole taloudellisesti eikä ekologisesti järkevää, olemme avanneet omia multa-asemia suurimpien kasvukeskusten läheisyyteen. Yhteensä multa-asemia löytyy 15 kappaletta eri talousalueilta.

Löydä lähin multa-asema

Uutta kasvua kierrättämällä

Kekkilä Kierrätyspalvelut on kierrätykseen keskittyvä liiketoimintamalli, jossa biomassat jalostetaan uudeksi kasvuksi. Tarjoamme ratkaisuja kestävän kehityksen ja kiertotalouden tarpeisiin hyödyntämällä tehokkaasti materiaalijakeita ja jätteitä.

Lue lisää

Tuotteet Viherrakentaminen 2021

Kekkilän tuotetiedot ja multa-asemat -katalogi 2021.

Katso tuotekatalogi

Ajankohtaiset uutiset suoraan sähköpostiisi

Tilaamalla Kekkilän Viherrakentamisen uutiskirjeen saat tietoa viherrakentamisen ajankohtaisista tuotteista, puheenaiheista ja ilmiöistä.

Etsi