Hyppää sisältöön

Nauti kesäkukkien loistosta

Kesäkukilla luot piristystä ja tunnelmaa puutarhaan. Hoitamalla niitä oikein, saat nauttia kukkaloistosta koko kesän.

Istuta ilahduttavat syysistutukset

Kesän kääntyessä syksyyn on aika ehostaa kesäkukkaistutuksia. Poista huonokuntoiset kukat ja istuta tilalle kylmää kestäviä syyskasveja. Näin saat nauttia kasviloistosta pidempään.

Valloittava pelargonitaivas!

Intohimoinen pelargoniharrastaja Auli Ketola omistaa noin 600 pelargonia. Rakkaus upeaa kesäkukkaa kohtaan syttyi jo 1980-luvulla.

Ideoita kesäkukkaistutuksiin

Onnistu terassihortensian kasvatuksessa!

Hortensia on herkkä kasvi, mutta valitsemalla sopivan kasvupaikan sekä mullan ja huolehtimalla riittävästä kastelusta pääset nauttimaan kukoistavasta hortensiasta läpi kesän. Kesän jälkeen sen voi talvettaa sisällä.

Lue lisää

Kesäkukkien lannoittaminen

Kesäkukilla on monta tehtävää lyhyen kasvukauden aikana. Lannoittamalla varmistat, että kasvin ravinto riittää myös runsaaseen kukintaan.

Ilmettä pihaan ja parvekkeelle kesäkukilla!

Kesäkukilla saat luotua helposti vehreää tunnelmaa, olipa kyseessä sitten iso piha tai pieni parveke.

Kutsu luonto kaupunkiin

Ilmastokriisi ja biodiversiteetin heikkeneminen uhkaavat meitä. Voimme kuitenkin yhdessä auttaa pölyttäjiä pienin teoin. Kokosimme yhteen vinkkejä, joilla yhdessä ylläpidämme luonnon monimutoisuutta.

Lue lisää

Moderni Viherlaatikko mökki-idyllissä

Linjakas Viherlaatikko tuo modernia ilmettä muutoin rosoiseen mökkiympäristöön. Upeat vihreät köynnöskasvit nousevat vihertukea pitkin. Lue lisää, miten kokonaisuus luotiin.

Lue lisää

Etsi