Hyppää sisältöön

Viherrakentamisen webinaarit

Tältä sivulta pääset tutustumaan viherrakentamisen webinaareihin. Teemme vuosittain useita webinaareja viherrakentamisesta, kasvualustoista ja kierrätyspalveluilsta. Webinaarit ovat tarkoitettu erityisesti maisema-arkkitehdeille -ja suunnittelijoille sekä viherrakentajille, jotka haluavat kehittää osaamistaan kasvualustoista. Täytä alla oleva lomake, niin lähetämme sinulle sähköpostitse linkin webinaaritallenteiden kirjastoon.

Löydät kirjastosta muun muassa nämä webinaarit:

Syvätietoa kasvualustasta

Tässä webinaarissa Kekkilän Paulina Nyberg ja Hannes Rummukainen porautuvat syvälle maaperään ja kertovat sinulle kaiken mitä kasvualustoista tarvitsee tietää.  Webinaarissa tutustutaan syvemmin kasvualustojen ominaisuuksiin ja raaka-aineisiin sekä kasvualustan valmistukseen ja kierrätysmateriaalien maailmaan.

Niittykohteet kaupunkiympäristössä

Niittyjä tarvitaan eri puolille kaupunkiympäristöä, myös keskeisille paikoille. Niittyjen perustamisesta viheralueille on useita etuja. Sen lisäksi, että luomme ympäristön pölyttäjille, niityt vaativat vähemmän hoitoa kuin esimerkiksi nurmialueet.

Tässä webinaarissa asiantuntijat keskustelevat pääasiassa kolmesta eri niittytyypistä: kuivista, tuoreista ja tulvaniityistä. Mitä ominaisuuksia niillä on, millaisiin kohteisiin ne sopivat ja mitä huomioida niiden suunnittelussa, perustamisessa ja hoidossa? Esittelemme webinaarissa myös uudistuneen niittymultatuoteperheen.

Kasvualustat hulevesien hallinnassa

Tässä webinaarissa kasvualusta-asiantuntijamme Paulina Nyberg (Kekkilä) ja Katja Kiviaho Nordström (Hasselfors Garden) keskustelevat muun muassa:

Hulevesikasvualustojen tärkeimmistä ominaisuuksista. Miten eri raaka-aineet vaikuttavat hulevesikasvualustan toiminnallisiin ominaisuuksiin sekä millaisia fysikaalisia testejä hulevesikasvualustoille voidaan tehdä ja miten näitä testituloksia tulkitaan esim. suunnittelutyössä

Etsi