Hyppää sisältöön

Tietoa kuivikekäymälöistä

Nykyaikainen mökkivessa on hajuton ja viihtyisä, kun muistaa muutaman perusasian. Kompostivessa on ekologinen vaihtoehto kierrättää käymäläjätteet. Löydä sinun mökillesi sopiva ulko-wc.

Mökkikausi alkaa - päivitä huussi nykyaikana

Takana ovat ajat, jolloin ulkohuussi piti rakentaa mukavuussyistä tontin perimmäiseen nurkkaan. Uuden sukupolven kuivakäymälän voi sijoittaa minne vain, sillä se on hajuton ratkaisu.

Monenlaisiin tarpeisiin

Takuu ekoteolle – rekisteröi tuotteesi

Laadukkaat materiaalit yhdistettynä huolelliseen suunnitteluun varmistavat tuotteille pitkän eliniän.Valmistuksessa käytettävät materiaalit ovat kestäviä ja jäljitettävissä, lisäksi Kekkilä huolehtii varaosien saatavuudesta. Vakuudeksi tuotteiden korkeasti laadusta, myönnämme Kotikompostorille ja Kompostoivalle Huussikäymälä 25 vuoden runkotakuun.

Rekisteröi tuotteesi

Huussin kaveriksi

Muutos jätevesiasetukseen: Ei tippaakaan likavettä vesistöihin

Jätevesilainsäädännön tarkoitus on varmistaa, ettei mitään jätevettä ei saa päästä suoraan järveen, jokeen, mereen tai muuhun vesistöön. Vain ihan vähäisen määrän – esimerkiksi yhden ihmisen pesuvedet mökissä silloin tällöin – voi mahdollisesti imeyttää maahan, mutta pääsääntönä kaikki jätevedet pitää kerätä ja käsitellä asianmukaisesti.

Lue lisää

Etsi