Hyppää sisältöön

Suunnittelijoille

Mietityttääkö tuotteen ominaisuudet tai työselitteet? Löydä suunnittelun tueksi uusimmat Vehreä -ammattijulkaisumme sekä uusimmat katalogimme. Saatavilla ovat myös tuotekortit viherrakentamisen tuotteista.

Tutustu uusimpaan Vehreään!

Vuoden 2020 Vehreä on ilmestynyt. Lehti on täynnä ajankohtaisia asioita: lue ekosysteemipalveluille tärkeiden kaupunkipuiden hyvinvoinnista, Viherympäristöliiton pääsihteerin Seppo Närhen terveiset, kompostista kierrätyslannoitteena sekä kasvillisuuden ja kasvualustan merkityksestä hulevesien hallintaan. Toisessa osiossa on tuhti paketti tuotetietoutta. Lataa lehti ja saa uusia ideoita!

Vehreä 2020

Lataa tuotekatalogi ja -esitteet suunnittelutyön avuksi

Kekkilän myyntitiimiin kannattaa olla yhteydessä jo projektin suunnitteluvaiheessa. Autamme valitsemaan kohteeseen parhaiten sopivan kasvualustan huomioiden ympäristötekijät, käyttötavat ja kasvualustaan tulevat kasvit. Tutustu laajaan valikoimaamme tuotekatalogin ja esitteiden avulla. Tarvittaessa voimme myös räätälöidä kasvualustan juuri tiettyyn kohteeseen sopivaksi tai opastaa paikalla syntyvien maa-ainesten käytössä.

Viherrakentamisen tuotekatalogi 2020 Erikoiskasvualustat sinun kohteeseesi Kasvualustat hulevesikohteisiin

Tarvitsetko kuvia ja tuotekortteja käyttöösi?

Viherrakentamisen tuotekuvia sekä muuta kuvitusmateriaalia löydät avoimestä Mediapankistamme. Mediapankki on tarkoitettu viherrakentamisen ammattilaisten käyttöön ja kuvia tulee käyttää vain asianmukaisessa käytössä. Päivitämme jatkuvasti mediapankkiamme monipuolisemmaksi.

Tuotekorteista löydät tarkan kuvauksen tuotteesta ja sen ominaisuuksista, kuten pH:sta, johtokyvystä sekä tilavuuspainosta. Lisäksi opastamme käyttäjää tuotteiden käyttöön kattavasti ja annamme käyttökohdesuosituksen, joka perustuu RT-korttien ohjeistukseen.

Mediapankkiin

Tuotekortit: kasvualustat niityille ja nurmikoille

Tuotekortit: Kasvualustat istutusalueille

Tuotekortit: Kasvualustat matalan ravinnetason kasvillisuudelle ja täyttöihin

Tuotekortit: Kasvualustat katupuille ja hulevesikohteisiin

Tuotekortit: Kasvualustat viherkatoille ja istutusaltaisiin

Tuotekortit: katteet ja turvetuotteet

Etsi