Hyppää sisältöön

Suunnittelijoille

Mietityttääkö tuotteen ominaisuudet tai työselitteet? Löydä suunnittelun tueksi uusimmat Vehreä -ammattijulkaisumme sekä uusimmat katalogimme. Saatavilla ovat myös tuotekortit viherrakentamisen tuotteista.

Tutustu uusimpaan Vehreään!

Vuoden 2021 Vehreä on ilmestynyt. Lehdestä löydät ajankohtaisia asioita sekä inspiroivaa viherasiaa, muun muassa nämä jutut:

  • Kasvihuoneiden viherjätteistä syntyy uutta kasvua kompostointilaitoksella
  • Helppohoitoiset niityt luovat monimuotoisuutta
  • Kerrostalosta kasvaa metsä
  • Viheralan tulevaisuus näyttää valoisalta: Haastatteluissa Miisa Uski, Annina Vuorsalo, Olavi Järvenpää sekä Pia Kuusniemi
  • Toisessa osiossa tuhti paketti tuotetietoutta ja Kekkilän uudet niittykasvualustat (linkki tuotekatalogiin alapuolella)
Lue Vehreä 2021

 

tuotekatalogi ja rakennekuvat

Lataa tuotekatalogi ja kasvualustojen rakennekuvat suunnittelutyön avuksi

Tutustu laajaan valikoimaamme tuotekatalogin avulla. Tarvittaessa voimme myös räätälöidä kasvualustan juuri tiettyyn kohteeseen sopivaksi tai opastaa paikalla syntyvien maa-ainesten käytössä.

Kasvualustojen rakennekuvat sisältävät kaikki tarvittavat tiedot eri käyttökohteeseen ja kasvillisuustyypille suositeltavasta kasvualustasta.

Viherrakentamisen tuotekatalogi 2021 Kasvualustojen rakennekuvat Erikoiskasvualustat sinun kohteeseesi

Tarvitsetko kuvia ja tuotekortteja käyttöösi?

Viherrakentamisen tuotekuvia sekä muuta kuvitusmateriaalia löydät avoimestä Mediapankistamme. Mediapankki on tarkoitettu viherrakentamisen ammattilaisten käyttöön ja kuvia tulee käyttää vain asianmukaisessa käytössä. Päivitämme jatkuvasti mediapankkiamme monipuolisemmaksi.

Tuotekorteista löydät tarkan kuvauksen tuotteesta ja sen ominaisuuksista, kuten pH:sta, johtokyvystä sekä tilavuuspainosta. Lisäksi opastamme käyttäjää tuotteiden käyttöön kattavasti ja annamme käyttökohdesuosituksen, joka perustuu RT-korttien ohjeistukseen.

Mediapankkiin

Tuotekortit: kasvualustat niityille ja nurmikoille

Tuotekortit: Kasvualustat istutusalueille

Tuotekortit: Kasvualustat matalan ravinnetason kasvillisuudelle ja täyttöihin

Tuotekortit: Kasvualustat katupuille ja hulevesikohteisiin

Tuotekortit: Kasvualustat viherkatoille ja istutusaltaisiin

Tuotekortit: katteet ja turvetuotteet

Etsi