Hyppää sisältöön

Suunnittelijoille

Mietityttääkö tuotteen ominaisuudet tai työselitteet? Löydä suunnittelun tueksi uusimmat Vehreä -ammattijulkaisumme ja katalogimme. Saatavilla ovat myös kasvualustojen rakennekuvat ja tuotekortit.

Vehreä-lehti 2022

Vehreä-lehti on kerran vuodessa ilmestyvä viherrakentamisen ammattijulkaisu. Lehdessä esitellään mielenkiintoisia viherrakentamisen toteutuksia sekä alan ajankohtaisia ilmiöitä ja trendejä. Uudesta lehdestä löydät mm. seuraavat jutut:

  • Lukutorilla minimoitiin hiilipäästöt
  • Kaupunkipuilla terveyttä ja biodiversiteettiä
  • Slow Landscape muovaa maisemaa Tampereen Härmälänojassa
  • Luontopohjainen piha innostaa leikkimään ja oppimaan
Lataa lehti täällä

 

Rakennekuvat niittykasvualustat

Lataa kasvualustojen rakennekuvat suunnittelutyön avuksi

Kasvualustojen rakennekuvat sisältävät kaikki tarvittavat tiedot eri käyttökohteeseen ja kasvillisuustyypille suositeltavasta kasvualustasta.

Tarvittaessa voimme myös räätälöidä kasvualustan juuri tiettyyn kohteeseen sopivaksi tai opastaa paikalla syntyvien maa-ainesten käytössä.

Kasvualustojen rakennekuvat

Tarvitsetko kuvia ja tuotekortteja käyttöösi?

Viherrakentamisen tuotekuvia sekä muuta kuvitusmateriaalia löydät avoimesta Mediapankistamme. Mediapankki on tarkoitettu viherrakentamisen ammattilaisten käyttöön ja kuvia tulee käyttää vain asianmukaisessa käytössä. Päivitämme jatkuvasti mediapankkiamme monipuolisemmaksi.

Tuotekorteista löydät tarkan kuvauksen tuotteesta ja sen ominaisuuksista, kuten pH:sta, johtokyvystä sekä tilavuuspainosta. Lisäksi opastamme käyttäjää tuotteiden käyttöön kattavasti ja annamme käyttökohdesuosituksen, joka perustuu RT-korttien ohjeistukseen.

Mediapankkiin

Tuotekortit: kasvualustat niityille ja nurmikoille

Tuotekortit: Kasvualustat istutusalueille

Tuotekortit: Kasvualustat matalan ravinnetason kasvillisuudelle ja täyttöihin

Tuotekortit: Kasvualustat katupuille ja hulevesikohteisiin

Tuotekortit: Kasvualustat viherkatoille ja istutusaltaisiin

Tuotekortit: katteet ja turvetuotteet

Webinaarit ja oppimismateriaalit

Tiedon jakaminen ja yhteistyö vievät eteenpäin. Webinaareissa puhumme kestävän ympäristörakentamisen teemoista pinnan alla ja maan päällä. Oppimismateriaalit -osiossa pääset osallistumaan interaktiiviseen niittykouluun.

Etsi