Hyppää sisältöön

Palvelut

Kekkilän Kierrätyspalveluiden avulla pystymme hyödyntämään eri teollisuuden aloilla syntyviä jätteita omiin sekä asiakkaidemme tarpeisiin. Tällä sivulla löydät lisätietoa tarjoamistamme kierrätyspalveluista. Keskustele lisää sopivasta ratkaisusta asiantuntijamme kanssa.

Kekkilän kompostointilaitokset tarjoavat monipuolisia palveluita

Kekkilän Kierrätyspalvelut tarjoavat monenlaisia palveluita, joilla eri teollisuuden alojen jätejakeita saadaan hyötykäytöön. Alta löydät esimerkkejä vastaanotettavista jätejakeista sekä maa- ja metsätalouteen syntyvistä tuotteista. Kaikkia jätejakeita ei kuitenkaan oteta vastaan kaikilla laitoksilla, vaan lupaehdot määrittävät, mitkä jakeita laitokset pystyvät toiminnassaan vastaanottamaan. Jos palvelulistauksemme ei sisällä jaetta, jonka haluaisit laitoksellemme kompostoitavaksi, ota yhteyttä niin autamme mielellämme!

Ota yhteyttä

Kekkilä Kierrätyspalvelut tarjoaa monenlaisia palveluita erilaisten jätejakeiden kierrätykseen. Meille on tärkeää, että pystymme hyödyntämään kierrätysraaka-aineita kasvualustoissamme ja edistämään sitä kautta kiertotaloutta.

Jos palvelulistauksesta ei löydy jätejaetta, jonka haluaisit laitoksellemme kompostoitavaksi, ota yhteyttä! Autamme mielellämme löytämään oikeanlaisen ratkaisun.

Petra Salonen

Circular Solutions Manager

Etsi