Hyppää sisältöön

Tuotteet

Valikoimaamme kuuluu erilaisia kasvualustoja, multaa, kuorikatteita, turvatuotteita ja pakattuja tuotteita. Uusin tuoteryhmämme on niittykasvualustat. Tavallisesti pienin toimitettava erä on täysi kuorma-autollinen eli noin 15–19 tonnia. Pienemmät erät ja esimerkiksi katteita toimitamme suursäkeissä.

Tuotteet

Kasvualustat omalla reseptillä

Kekkilä Viherrakentaminen tarjoaa asiakkailleen myös mahdollisuuden räätälöityihin kasvualustoihin. Voimme valmistaa kaiken tyyppisiä erikoiskasvualustoja tietyn reseptin tai työselosteen mukaisesti. Valmistamme esim. golf- ja urheilukentille sopivia kasvualustoja tilauksesta. Ota yhteys asiantuntijoihimme jo suunnitteluvaiheessa varmistamaan onnistunut ja haluttu lopputulos.

Lue lisää

Paikalla tehtävät kasvualustat

Viherrakennuskohteeseen ei aina tarvita isoja määriä uusia materiaaleja vaan myös kohteen olemassaolevia kasvualustoja voidaan kierrättää. Paikalla valmistettava lähikasvualusta säästää kuljetuskustannuksia ja ympäristöä.

Kekkilästä saat paikalla tehtäviin kasvualustoihin suunnittelupalvelun, maa-ainesten analyysit, omavalvontasuunnitelman, sekoitusreseptit ja ravinteet. Ota yhteyttä myyjiimme, suunnitellaan kohteeseen sopivat kasvualustat yhdessä.

Lue lisää

Ota yhteyttä!

Hannu Saranko

Myyntipäällikkö

Pk-seutu

Mika Valkila

Aluemyyntipäällikkö

Länsi- ja Keski-Suomi

Hankekansiot ja tuotedokumentaariot viherrakentajille

Kekkilän hankekansiot tuovat helppoutta viherrakentajille raportointiin sekä tietojen hallintaan. Kyseessä on Excel -muotoinen tiedosto, joka sisältää tiedot tilatuista tuotteista hankekohtaisesti tai toiveen mukaan kaikista viherrakentajan kohteista.

Lue lisää

Kekkilä on Suomen johtava viherrakentamisen kasvualustojen toimittaja

Viherrakennuskohteiden kasvualustat valmistetaan Kekkilän multa-asemilla. Kasvualustaan käytetään tyypillisimmin hiekkaa, turvetta ja kompostia. Tarvittaessa lisätään mineraalilannoitteita ja tilauksesta esim. biohiiltä tai Terracottem-rakeita.

Materiaalien sekoittamisen jälkeen kasvualusta seulotaan haluttuun raekokoon. Lopuksi valmiin tuotteen fysikaaliset ja kemialliset ominaisuudet analysoidaan ja asiakas saa analyysitulokset sisältävän tuoteselosteen. Tuotteiden korkea ja tasainen laatu varmistetaan omavalvontajärjestelmällä.

Etsi