Hyppää sisältöön

Jälleenmyyjille

Tarvitsetko Kekkilän tuotekuvia? Tai kaipaatko puutarha-alan tutkimustietoa? Täältä löydät jälleenmyyjillemme suunnattuja materiaaleja.

Kekkilä tuotekatalogi 2024

Tuotekatalogissa on tiedot multatuotteistamme, lannoitteista, pihan viimeistelytuotteista: katteista, koristekivistä, Rajausreunasta ja Turveharkosta sekä kompostoreista, kuivikekäymälöistä ja pihan turvallisuus -tuotteista. Lisäksi esitteessä on hyödyllistä tietoa liittyen tuotteiden käyttöön ja myymiseen.

Tutustu Kuluttajatuotteet 2024 -katalogiin

Kekkilä taskuopas 2024

Kekkilän kauden tuotteet on koottu myös käteväksi taskuoppaaksi. Opas on hyvä apu myymälähenkilökunnalle, sillä sieltä löytää nopeasti vastaukset asiakkaiden kysymyksiin. Oppaan voi lisätä helposti oman kännykän näytölle: Klikkaa  linkistä, kopioi ja lisää se puhelimen natiiviselaimella joko aloitusnäytölle (Android) tai kotivalikkoon (iOs). Näin pääset tuotetietoihin käsiksi helposti.

Kotiin ja puutarhaan 2024 -taskuopas

Myymälän asiakaspolun mahdollisuudet

Tutkimusten mukaan 80 % lopullisista ostopäätöksistä tehdään myymälässä, vaikka sinne mennään tietty tarve mielessä. Hyvin suunnitellulla ostopolulla autetaan asiakasta ja saadaan aikaan parempi ostokokemus ja lisätään myyntiä. Win-win!

Koostimme yhdessä esillepanoihin erikoistuneen toimiston kanssa konkreettisia vinkkejä, miten puutarhamyymälässä voidaan helposti vaikuttaa näihin asioihin. Lataa tiivistelmä itsellesi ja tutustu myymälän asiakaspolun mahdollisuuksiin.

Lue lisää

1. Tutustu myymäläsi asiakaspolkuun yhdessä henkilökunnan kanssa ”asiakkaan silmin”.

2. Löytyykö asiakaspolun varrelta inspiraatiota ja houkuttelevia ostomahdollisuuksia?

3. Tee valmiita ratkaisuja esillepanoon: kasvi + multa + lannoite + muut oheistuotteet.

4. Suunnittele viikkotasolla tuote-esillepanot ja kassa-alueen muistuttavat ja lisämyyntituotteet.

Laadukkaita tuote- ja inspiraatiokuvia käyttöönne

Voit ladata Kekkilän tuotekuvat helposti jälleenmyyjille suunnatusta mediapankistamme. Mediapankista löytyvät tuotekuvat useassa eri tiedostomuodossa. Tuotekuvien lisäksi kuvapankissa on saatavilla myös kauniita ja laadukkaita inspiraatiokuvia.

Puutarhanhoito- ja parvekeviljelykuvamme herättävät varmasti kasvien kasvattamiseen liittyviä haaveita ja unelmia. Voit hyödyntää näitä kuvia omassa mainonnassanne Kekkilän tuotteiden yhteydessä.

Kirjaudu mediapankkiin alla olevasta linkistä. Jos sinulla ei ole salasanaa, voit pyytää sen yhteyshenkilöltäsi.

Mediapankkiin
Kekkilä eränumerot

Eränumerot

Jokainen valmistamamme pakkaus on eränumeroitu yksilöllisesti. Multasäkeissä on useita painettuja koodeja, jotka liittyvät pakkausmuovin laatuun ja tuotantoerään. Pakkauksen yläreunassa olevat koodit liittyvät pakkausmuoviin, eivät itse pakkauksen sisältöön.

Eränumerokoodi on kaikissa tuotteissamme, myös lannoitteissa. Eränumero löytyy säkin sivusta EAN koodin läheltä, ja se on mustesuihkutulostimella tehty numerosarja.

Eränumeron avulla pystymme katsomaan tuotteen valmistukseen liittyvät erilaiset laadunvalvontatiedot. Näemme esimerkiksi koska pakkaus on tuotettu ja minkälaiset laboratorioarvot siitä on tuotantovaiheessa saatu.

Kestävä lannoite

Kekkilän myynti- ja tuotekoulutus

Tarjoamme jälleenmyyjillemme sähköisiä koulutuksia, jotka voi käydä omassa tahdissa, live-webinaareja sekä webinaaritalleniteita sekä henkilökohtaista opastusta.

Lue lisää koulutuksista

Kekkilän tuotteet

Tutustu tarkemmin tuotteisiimme tuotesivuillamme. Tuotesivuilta löydät tuotteiden käyttökohteet, annosteluohjeet ja riittoisuudet sekä pdf-ladattavat tuotekortit.

Tuotesivuille

Muu materiaali

Etsi

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme on kiinni kesällä 15.-28.7. Tänä aikana tehtaalta ei lähde pakattujen tuotteiden ja verkkokauppatoimituksia. Viimeiset tilaukset ennen lomia voi tehdä 8.7. asti ja tällöin toimitukset ehtivät ennen kesätaukoa.