Tärkeää tietoa Kekkilän jälleeenmyyjille

Tarvitsetko Kekkilän tuotekuvia? Tai kaipaatko puutarha-alan tutkimustietoa? Täältä löydät jälleenmyyjillemme suunnattuja materiaaleja.

 • Myymälän asiakaspolun mahdollisuudet

  Tutkimusten mukaan 80 % lopullisista ostopäätöksistä tehdään myymälässä, vaikka sinne mennään tietty tarve mielessä. Hyvin suunnitellulla ostopolulla autetaan asiakasta ja saadaan aikaan parempi ostokokemus ja lisätään myyntiä. Win-win!

  Koostimme yhdessä esillepanoihin erikoistuneen toimiston kanssa konkreettisia vinkkejä, miten puutarhamyymälässä voidaan helposti vaikuttaa näihin asioihin.
  Lataa tiivistelmä itsellesi ja tutustu myymälän asiakaspolun mahdollisuuksiin.

Nopea tarkistuslista:

 • Tutustu oman myymäläsi asiakaspolkuun yhdessä henkilökunnan kanssa "asiakkaan silmin".

 • Löytyykö sen varrelta inspiraatiota ja houkuttelevia ostomahdollisuuksia?

 • Tee valmiita ratkaisuja esillepanoon: kasvi + multa + lannoite + muut oheistuotteet, esim. kukkivat alppiruusut, havu- ja rodomulta, lannoite ja kastelukannut.

 • Ole ajoissa! Suunnittele viikkotasolla tuote-esillepanot ja kassa- alueen muistuttavat ja lisämyynti tuotteet.

 • Laadukkaita tuote- ja inspiraatiokuvia käyttöönne

  Voit ladata Kekkilän tuotekuvat helposti jälleenmyyjille suunnatusta mediapankistamme. Mediapankista löytyvät tuotekuvat useassa eri tiedostomuodossa. Tuotekuvien lisäksi kuvapankissa on saatavilla myös kauniita ja laadukkaita inspiraatiokuvia.

  Puutarhanhoito- ja parvekeviljelykuvamme herättävät varmasti kasvien kasvattamiseen liittyviä haaveita ja unelmia. Voit hyödyntää näitä kuvia omassa mainonnassanne Kekkilän tuotteiden yhteydessä.

  Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, voit tilata ne alla olevan linkin kautta.

  Lue lisää

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme tai haluatko tilata, antaa palautetta tai esittää toiveita? Asiakaspalvelumme auttaa. Huomaathan uuden puhelinnumeromme!

Jälleenmyyjien asiakaspalvelu

Avoinna ma-pe klo 8-16 020 331 482