Hyppää sisältöön

Kasvatetaan iloa #kukkahaaste

Me Kekkilässä olemme seuranneet huolestuneina koronaan liittyvää kehitystä ja pohtineet tapoja, joilla suomalaisia voisi kaiken tämän keskellä ilahduttaa. Päädyimme toteuttamaan #kukkahaaste en.

Kasvatetaan iloa!

Kukkahaasteessa lähetämme sadalle suomalaiselle paikallisten kukkakauppojen kautta keväisen kukkakimpun. Samalla pyrimme kannustamaan teollamme myös muita suomalaisia yrityksiä ja ihmisiä ostamaan kukkia tai kasveja omaksi tai toisten, esimerkiksi vanhusten ja riskiryhmiin kuuluvien, iloksi turvaväliä ja käsien pesua unohtamatta. Myös henkilökuntamme levittää kukkahaastetta eteenpäin omissa kanavissaan.

Näinä päivinä sata suomalaista saa paikalliselta kukkakaupaltaan viestin, jossa lukee seuraavasti:

Näinä aikoina meiltä kaikilta vaaditaan paljon jaksamista, ymmärrystä ja yhteistä tahtoa. Vaikka ympärillämme on nyt paljon epävarmuutta, on maailmassa myös kauneutta, iloa ja toivoa. Siitä haluamme sinua tällä kukkakimpulla muistuttaa. Tämän kimpun toimittanut kukkakauppasi on valinnut sinut kimpun saajaksi. Toivottavasti se tuo sinulle iloa.

Kaunista kevättä toivottaen,

Kekkilä

Myös sinä voit osallistua tähän haasteeseen. Lähetä kukkakauppasi välityksellä kukkia ilahduttamaan läheistäsi. Voit käyttää tätä viestiä mallina omassa lähetyksessäsi tai keksiä omasi.

Oma viestisi on vastaajalle varmasti kaikista arvokkain. Kun lähetät, toimitat tai ostat kukkia, voit pitää tämän kauniin eleesi yksityisenä tai sitten jakaa sen sosiaalisessa mediassa muiden iloksi, toki vastaanottajan yksityisyyttä kunnioittaen.

Me seuraamme ja jaamme kukkahaasteeseen liittyviä viestejä. Käytäthän siis tunnisteita #kukkahaaste #kekkilä ja #kasvatetaaniloa aiheeseen liittyvissä julkaisuissasi, niin saamme jaettua niitä pieniä onnen pilkahduksia, joita nyt niin kovasti tarvitaan.

Rakkaudella,
Kekkilän väki

 

Julkaistu 26.3.2020 klo 9.40

#kasvatetaan iloa #kukkahaaste

Etsi