Hyppää sisältöön

Kasvikatot

Tällä sivulla löydät hyödyllistä tietoa kasvikatoille ja kansille soveltuvista kasvualustoista sekä kattokasvualustojen rakennekuvat.

Kasvikatot kaupunkiympäristössä

Oikein suunnitelluilla, toteutetuilla ja huolletuilla kasvikatoilla on monia hyötyjä esimerkiksi hulevesien hallinnassa, valunnan hidastamisessa ja lämpösaarekeilmiön vähentämisessä kaupunkiympäristössä. Kasvikatot, kuten kattopuutarhat puolestaan lisäävät asumisen viihtyisyyttä ja yhteisöllisyyttä. Katoille lisätty monipuolinen kasvillisuus taas tarjoaa elinympäristöjä mm. hyönteisille ja pölyttäjille.

Autamme sinua kohteeseen sopivan kasvualustan valinnassa!

Hannu Saranko

Senior Key Account Manager

Pk-seutu

Mika Valkila

Mika Valkila

Area Sales Manager

Länsi-Suomi, Keski-Suomi ja Kuopio

Teppo Wetterstrand

Teppo Wetterstrand

Area Sales Manager

Itä-Suomi (Kouvola, Mikkeli, Lappeenranta, Joensuu)

Kattopuutarha

Vinkkejä viherkaton suunnitteluun ja kasvualustavalintoihin webinaarista

Ari Hoikkala (KerabitPro), Hannu Saranko (Kekkilä) ja Paulina Nyberg (Kekkilä) keskustelevat viherkatoista rakennesuunnittelun ja kasvualustojen näkökulmista.

Lataa tallenne

Kattokasvualustojen rakennekuvat suunnitelmiin

Lataa kasvualustojen rakennekuvat ja liitä ne kätevästi osaksi vihersuunnitelma-asiakirjoja. Rakennekuvat sisältävät kaikki tarvittavat tiedot eri käyttökohteeseen ja kasvillisuustyypille suositeltavasta kasvualustasta

Etsi

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme on kiinni kesällä 15.-28.7. Tänä aikana tehtaalta ei lähde pakattujen tuotteiden ja verkkokauppatoimituksia. Viimeiset tilaukset ennen lomia voi tehdä 8.7. asti ja tällöin toimitukset ehtivät ennen kesätaukoa.