Hyppää sisältöön

Kasvikirjasto tekee kasvit tutuiksi

Miltä pelargoni näyttää? Miten paljon vettä lummetulppaani tarvitsee? Entä milloin kukkii japaninkurjenmiekka? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin antaa vastauksen Kekkilän uusi kasvikirjasto.

Tietoa kotipuutarhureille

Uudistimme suositun kasvikirjastomme alkuvuonna 2017 ja tuloksena oli näyttävä, kotipuutarhureiden kysymyksiin entistä paremmin vastaava kokonaisuus, jota kelpaa ihastella niin kännykällä kuin tietokoneella.

Kekkilän Kasvikirjasto tarjoaa jokaiselle kasveista kiinnostuneelle jotain. Kasvikirjastosta löydät satoja kasveja tärkeimpine tietoineen ja kasvatusohjeineen – upeiden kuvien kera. Voit myös hakea kasveja nimen tai kasviryhmän perusteella sekä tutkia niitä veden ja valon tarpeen tai kukkimisajan perusteella uuden filtteritoiminnon avulla.

Lisäämme kirjastoon jatkuvasti uusia kasveja, joten jos et vielä löydä sieltä suosikkiasi, lähetä meille ehdotus uudesta kasvista. Kuuntelemme mielellämme myös muita kehitysehdotuksia!

Oikea multa oikealle kasville

Uusi kasvikirjasto palvelee monella tapaa. Jos haluat vain tunnelmoida kauniiden kukkien parissa, on kasvikirjasto hyvä paikka aloittaa. Mikäli kaipaat lisätietoa, sukella syvemmälle kasvien maailmaan.

Kekkilän Kasvikirjasto toimii inspiroinnin lisäksi käytännön ostosapurina: näyttävät kuvat ja olennaiset tiedot auttavat valitsemaan juuri itsellesi sopivat kasvit. Jokaisen kasvin tiedoissa esitellään myös sille parhaiten sopiva multa ja lannoite, joten tiedät mitä tarvitset kasvin istutukseen ja hoitoon. Koska kasvikirjasto toimii mainiosti myös puhelimella, voit tarkistaa kaikki tärkeimmät tiedot esimerkiksi ollessasi ostoksilla puutarhaliikkeessä.

Tutustu Kekkilän Kasvikirjastoon ›

Etsi