Hyppää sisältöön

Kekkilä Kasvatussäkit tuovat kasvun ihmeen SOS-Lapsikylän lastenkoteihin ja sijaisperheisiin

Vielä oli lunta maassa kun 134 Kekkilä Kasvatussäkkiä matkasivat SOS-Lapsikylän eri toimipisteisiin. Nopeimmat ovat jo ehtineet kylvää siemeniä säkkeihin ja nyt odotellaan kasvun ihmettä!

SOS-Lapsikylän toimipisteisiin ympäri maata matkanneet säkit ovat osa Kekkilän ja SOS-Lapsikylän tämän kevään yhteistyötä. Sekä lastenkoteihin että sijaisperheisiin jaettavien Kasvatussäkkien lisäksi jokainen saa Kekkilän Kanankakkaa lannoitteeksi kasvun kauden ajalle, puutarhahanskat sekä siemeniä.

”Yhteistyömme keskeinen teema on kasvun ihme ja kasvattamisen ilo. Olemme molemmat kasvattamisen ammattilaisia ja ymmärrämme, mikä on hyvän kasvualustan merkitys”, pohtii SOS-Lapsikylän yritysyhteistyöpäällikkö Annemi Usva-Vänttinen.

SOS Lapsikyla

Lasten osallisuuden kasvattaminen on yksi SOS-Lapsikylän tärkeistä tavoitteista ja tähän parveke- tai puutarhaprojektit sopivat mainiosti. Kasvien kasvattaminen antaa paitsi konkreettista tekemistä, myös onnistumisen iloa. Kasvien kasvun seuraaminen ja lopulta itse kasvatetun sadon, vaikka salaatin, nauttiminen tarjoaa elämyksen. ”Kekkilälle on tärkeää mahdollistaa kasvattamisen kokemus mahdollisimman monelle, niin isommille kuin pienemmillekin puutarhureille. Kasvien kasvattamisen tekee hyvää ihmiselle, on tärkeää säilyttää yhteys luontoon. Haluamme tehdä kasvattamisesta helppoa, se on ohjenuora niin tuotekehityksessä kuin kaikissa ohjeissa ja vinkeissä, joita jaamme niin tuotepakkauksissa, nettisivuillamme kuin sosiaalisessa mediassakin”, kertoo Kekkilä tuotteista ja markkinoinnista vastaava Riitta Salenius-Mela.

Kekkilä Kasvatussäkki on käyttövalmis viljelyalusta kaikille kasveille. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi tomaattien, kurkkujen, kurpitsojen ja muiden vihannesten kasvattamiseen parvekkeella, terassilla ja kasvihuoneessa. Kasvit istutetaan suoraan pakkaukseen.

Lisää yhteistyötä on luvassa myöhemmin, kun Kekkilän vapaaehtoiset käärivät hihat ja käyvät Kaarinan lapsikylän kunnostusta kaipaavan kasvimaan kimppuun.

Jännittävää nähdä, mitä saammekaan yhdessä aikaan – seuraamme kasvun edistymistä kesän mittaan eri kanavillamme.

Lisätietoja:
SOS-Lapsikylä
Yritysyhteistyöpäällikkö Annemi Usva-Vänttinen
040 046 5020
annemi.usva-vanttinen@sos-lapsikyla.fi

Kekkilä
Marketing & Portfolio Director Riitta Salenius-Mela
040 500 9841
riitta.salenius-mela@kekkila-bvb.com

Etsi

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme on kiinni kesällä 15.-28.7. Tänä aikana tehtaalta ei lähde pakattujen tuotteiden ja verkkokauppatoimituksia. Viimeiset tilaukset ennen lomia voi tehdä 8.7. asti ja tällöin toimitukset ehtivät ennen kesätaukoa.