Hyppää sisältöön

Paistettu kaali-sienilisuke

Erilainen kimppu, joista voit valmistaa paistetun kaali-sienilisukkeen. Tarjoile lihan, kalan tai tuorepastan ohessa.

Paistettu kaali-sienilisuke

Ainekset

  • Pieni parsakaali tai broccolini
  • Pieni kukkakaali
  • Pieni romanesco-kaali
  • Enokisieniä
  • Salottisipulia
  • Lehtikaalia

Valmistus

Paloitele parsakaali, kukkakaali ja romanesco-kaali. Paista hienonnetut salottisipulit oliiviöljyssä keskilämmöllä. Lisää vihannekset ja sienet sekä suola ja pippuri. Paista muutama minuutti ja anna hautua kannen alla keskipienellä lämmöllä kunnes ovat kypsiä. Paloitellun lehtikaalin voi paistaa oliiviöljyssä paistinpannulla tai uunissa ja ripotella annoksen päälle. Tarjoile lihan, kalan tai tuorepastan ohessa.

Etsi

Kysy puutarha-asiantuntijalta

Mietityttääkö jokin kotipuutarhanhoidossa tai Kekkilän tuotteiden käytössä?

 

Vieraile kysymyspalstalla