Timjami- hunaja-omenabrushetat, 4 annosta
Ainekset
Täyte
- 2 isoa kotimaista omenaa
- 1 rkl rypsiöljyä
- ½ tl kuivattua timjamia tai pari kolme oksaa tuoretta
- 1 rkl juoksevaa hunajaa
Lisäksi
- 3-4 rkl maustamatonta tuorejuustoa
- 4 maalaisleipäviipaletta
Valmistus
Valmistusaika: 10-15 minuuttia
- Lohko pestyt omenat ja poista hedelmäkodat. Kuumenna pannu keskilämpöiseksi ja lisää öljy, omenapalat, timjami ja hunaja.
- Paista käännellen, kunnes omenapalat ovat pehmenneet molemmilta puolilta. Nosta sivuun.
- Paahda leipäviipaleet ja sipaise pintaan tuorejuustoa. Jaa leipien pinnalle omenapalat. Viimeistele leipien pinta halutessasi hunajalla. Nosta tarjolle.
Nauti
Herkuttele lämpiminä alkupaloina tai maistuvana välipalana hyvässä seurassa.