Hyppää sisältöön

Kekkilä Kestävä+ Ilmastoviisas tuotesarja

Kekkilä Kestävä+ on puutarhanhoitoon kehitetty tuotesarja kestävään arkeen.

Kekkilä Kestävä+ -tuotteet valmistetaan mahdollisimman kestävistä raaka-aineista tavoitteena kasvien hyvä kasvu. Hyödyntämällä sivuvirtoja, kierrätysmateriaaleja ja energiaa säästäviä valmistusmenetelmiä vähennämme jätekuormaa ja käytämme luonnonvaroja viisaasti.

Pakkauksemme ovat 100 % kierrätettäviä ja valmistetaan kierrätysmuovista. Kestävä+ -tuotteista ei synny jätettä. Kekkilä Kestävä+ -tuotteilla on helppo onnistua!

Kekkilä Kestävä+ -tuotesarja

+ Kestävät raaka-aineet
+ Helppo onnistua
+ Ei jätettä
+ Kestävään arkeen

Kestävä+ mullat

Kestävä+ multien raaka-aineista vähintään 50 % on kierrätys- ja nopeasti uusiutuvia materiaaleja, kuten viherkompostia, kuorikompostia, puukuitua ja kasvusammalta. Ensimmäisenä tuomme markkinoille kokonaan turpeettoman mullan. Multapakkaukset tehdään 90 % kierrätysmuovista ja ne ovat myös täysin kierrätettäviä.

Lue lisää Kestävä+ mullista

Kestävä+ lannoitteet

Kestävä+ lannoitteet valmistetaan erilaisista kiertotalouden sivuvirroista energiaa säästävillä valmistusmenetelmillä. Tuotteet eivät sisällä haitta-aineita ja ovat tehokkaita sekä turvallisia käyttää. Lannoitepakkaukset on valmistettu kierrätysmuovista ja ovat täysin kierrätettäviä.

Lue lisää Kestävä+ lannoitteista

Kestävä+ puutarhatuotteet

Kestävä+ puutarhatuotteet valmistetaan kierrätysmuovista Suomessa.  Esimerkiksi kompostoimalla vähennät jätekuormaa ja kierrätät biojätteet ravinteikkaaksi mullaksi omalle kotipihalle. Kestävä+ -puutarhatuotteet ovat helppokäyttöisiä ja laadukkaita tuotteita kestävään arkeen. 

Lue lisää Kestävä+ puutarhatuotteista

Pakkauksemme ovat 100 % kierrätettäviä ja valmistetaan kierrätysmuovista

Suurin osa Kekkilän pakkausmuovista valmistetaan suomalaisilla pakkausvalmistajilla. Kekkilä on ensimmäinen puutarha-alan yritys, joka tarjoaa jo nyt lannoitteita 100 % kuluttajilta kerätystä kierrätysmuovista valmistetuissa pakkauksissa. Multasäkeissä Kestävä+-sarjan pakkausmuoveista yli 90 % on kierrätettyä materiaalia. Pakkauksen osalta, sen ympäristöystävällisyyden lisäksi, on tärkeää, että se on kestävä ja säilyttää tuotteen laadun kaikissa sääolosuhteissa.

Tuotepakkauksissamme on käytetty kierrätysmuoveja vuodesta 2019 alkaen. Olemme sitoutuneet tavoitteeseen, että vuoteen 2030 mennessä 80 % koko Kekkilä-BVB:n pakkausten materiaaleista on kierrätettyjä.

Valmistettu kierrätysmateriaalistaMUOVI KIERTOON!

Kaikki Kekkilän pakkaukset ovat 100 % kierrätyskelpoisia. Muovin materiaalisymboli on aina painettuna pakkauksiin. Multasäkin sisäpuoli on harmaa, jotta kierrätys onnistuisi mahdollisimman hyvin.

  • Jos pakkaukset ovat likaisia, pudistele ne puhtaiksi
  • Pakkauksia ei tarvitse huuhdella tai pestä
  • Vie pakkaukset muovin keräyspisteeseen
Katso lähin kierrätyspisteesi

Pidetään huolta maasta, meistä ja tulevasta

Toimintamme perusajatus on, että annamme luonnolle enemmän kuin siltä otamme. Se lähtee liikkeelle ihmisistä – sinusta ja minusta ja meidän kaikkien valinnoista.

Kekkilä Kestävä+ tuotteet

Etsi