25 vuoden takuu tuotteille

Myönnämme takuun Kekkilä Kotikompostorille ja Kompostoivalle huussikäymälälle.

Kompostoritakuu 25v logo

Myönnämme yksityisissä kotitalouksissa käytössä oleville ja rekisteröidyille Kotikompostori 230 L ja Huussikäymälä 230 L -tuotteille 25 vuoden runkotakuun. Takuun voimaantulo edellyttää tuotteen rekisteröimistä 3 kuukauden sisällä ostopäivästä. Ostaessasi tuotteen Kekkilän verkkokaupasta, saat runkotakuun automaattisesti ilman erillistä rekisteröintiä.

Kestävän kehityksen periaatteen mukaisesti Kekkilä huolehtii tuotteiden vastuullisesta tuotannosta. Kekkilän kompostorit ja kompostoivat käymälät valmistetaan sertifioiduilla toimittajilla Suomessa ja niiden valmistuksessa käytetään kestäviä ja jäljitettäviä materiaaleja. Kestävät materiaalit, laadukas kotimainen valmistusprosessi ja varaosien saatavuus takaavat tuotteen pitkän elinkaaren. Kestävät, pitkä-ikäiset kompostoivat tuotteet vähentävät ympäristön kuormitusta ja neitseellisten materiaalien käyttöä.

Rekisteröi tuote

Tuote:
Ostopäivämäärä:
Ostopaikka (paikkakunta ja myyjä):


Kekkilä Oy saa lähettää minulle sähköpostitse hyödyllisiä vinkkejä ja tuotetietoa, esim. uutiskirjeen muodossa. Luvan lähettää markkinointiviestejä voi perua milloin vain:

Lomakkeessa annettuja tietoja käsitellään vain Kekkilä Oy:ssä. Noudatamme toiminnassamme henkilötietolain määräyksiä. Tietoja ei luovuteta eteenpäin.

 

Tutustu takuuehtoihin.