Hyppää sisältöön

Hannu Saranko Kekkilän viherrakentamisliiketoiminnan myyntipäälliköksi

Kekkilän viherrakentamisliiketoiminnan myyntipäällikkönä aloitti joulukuussa liiketalouden tradenomi Hannu Saranko, Sanna Korteen siirtyessä talon ulkopuolelle uusiin haasteisiin.

Kekkilä Hannu Saranko

Kekkilän viherrakentamisliiketoiminnan myyntipäällikkönä aloitti joulukuussa liiketalouden tradenomi Hannu Saranko, Sanna Korteen siirtyessä talon ulkopuolelle uusiin haasteisiin.

Valtaosalle asiakkaista ja yhteistyökumppaneista Hannu on jo entuudestaan tuttu, sillä ennen tehtävään siirtymistä hän toimi kolmen vuoden ajan Kekkilän aluemyyntipäällikkönä huolehtien Etelä-Suomen asiakkaista.

– Hannu on tehnyt todella hienoa työtä kentällä ja hän on ollut asiakkaiden parissa pidetty henkilö. Meille on tärkeää, että myyntitiimimme tuo asiakkaidemme ääntä esiin, joten Hannu oli luonteva valinta Sannan seuraajaksi, kommentoi liiketoimintajohtaja Mikael Johansson Kekkilästä.

– Samalla haluan kiittää Sannaa hänen erittäin omistautuneesta ja hyvästä työstään Kekkilän viherrakentamisliiketoiminnan kehittämiseksi. Sanna on hienosti vahvistanut asiakaspohjaamme Kekkilä-vuosiensa aikana, panostanut suurella sydämellä sidosryhmätyöhön ja lisännyt paljon asiakasymmärrystämme. Sannan rakentamalta pohjalta Hannun on hyvä jatkaa Kekkilän ja asiakkaiden yhteistyön edelleen rakentamista.

– Asiakkaidemme kiinnostus kestävään ja turvalliseen ympäristön rakentamiseen kasvaa koko ajan. Olemme ottaneet merkittäviä askelia tällä saralla ja olemme sitoutuneet edistämään kestävän ympäristörakentamisen kriteereitä omassa toiminnassamme. Sanna on luonut hyvän pohjan ja on hienoa jatkaa hänen jalanjäljissään, toteaa myyntipäällikkö Hannu Saranko.

Myös Sanna haluaa lähettää omat terveisensä kaikille asiakkaille ja tutuille, joista osasta tuli hänelle myös ystäviä.
– Haluan kiittää koko sydämestäni kaikkia asiakkaita ja sidosryhmiä, joiden kanssa olen saanut tehdä töitä näiden vuosien aikana. Työ Kekkilässä on ollut antoisaa, mutta koin että nyt oli aika siirtyä toiselle toimialalle oppimaan uusia asioita. Minulla on ollut mahtava tiimi, jonka kanssa olen saanut tehdä töitä. Nyt laivan kippari vain vaihtuu ja olen todella iloinen, että juuri Hannu valittiin seuraajakseni. Hannu on jo pitkään ollut taustalla vaikuttanut voimavara, joka pääsee nyt entistä suuremmassa roolissa edistämään kestävää ympäristörakentamista.

Etsi