Hyppää sisältöön

Kekkilän uutuus helpottaa sisäkasvien lannoitusta – helmikuussa on oikea aika käynnistää kasvukausi

Sisäkasvien kasvukausi käynnistyy valon lisääntyessä helmi-maaliskuussa ja on jälleen oikea aika antaa viherkasveille annos elinvoimaa lannoitteen muodossa. Kekkilän kuluttajien kanssa yhteistyössä kehitetyt uutuuslannoitteet löytyvät kätevistä ja kauniista pumppupulloista, mutta parasta näissä on helppokäyttöisyys: sama lannoite sopii kaikille kasveille!

Sisäkasvien kasvukausi käynnistyy valon lisääntyessä helmi-maaliskuussa. Tämä on jälleen oikea aika antaa viherkasveille annos elinvoimaa lannoitteen muodossa. Kekkilän kuluttajien kanssa yhteistyössä kehitetyt uutuuslannoitteet löytyvät kätevistä ja kauniista pumppupulloista, mutta parasta näissä on helppokäyttöisyys: sama lannoite sopii kaikille kasveille!

Suomalaiset kotoilevat enemmän kuin koskaan. Kodin viihtyvyyttä lisätään nyt entistä enemmän viherkasveilla ja -sisustuksella. Kekkilän uusi sisälannoitesarja on saanut inspiraationsa suomalaisten tyypillisistä viherkasvihaasteista: kasvien lannoittaminen unohtuu helposti eivätkä viherkasvit saa riittävästi ravinteita. Toinen tyypillinen haaste kasvien lannoituksessa on laatu, määrä ja useus. Millaista lannoitetta mikäkin kasvi tarvitsee, kuinka paljon ja miten usein?

Kekkilän nestemäinen Kasviravinne sopii kaikille viherkasveille, pikkutaimille ja syötäville kasveille. Tuotetta on vaivatonta annostella kauniista pumppupullosta juuri sopiva määrä. Pullo sisältää myös helpot annosteluohjeet, joita noudattamalla onnistut takuuvarmasti. Lannoitus ei pääse unohtumaan, kun kaunis pullo säilytetään näkyvällä paikalla. Tuote on täysin kasviperäinen ja 400 ml pumppupullo sataprosenttista kierrätysmuovia sekä kokonaan kierrätettävä. Suositushinta 5,95–6,95 €.

Jos taas suosit perinteisiä ravinnepuikkoja, on Kekkilän uusiin Kasviravinnepuikkoihin tiivistetty ravinteita jopa kolmelle kuukaudelle. Myös nämä luonnonmukaiset ravinnepuikot sopivat kodin kaikille kasveille. Pahvipakkaus sisältää 30 ravinnepuikkoa. Suositushinta 3,95 €.

Haalistiko talvi viherkasvisi? Kokeile hoitoainetta

Pimeänä kautena me ihmiset emme ole ainoita, jotka kärsivät ajoittaisesta vetämättömyyden tunteesta. Myös kasveilla on huonoja kausia! Kekkilän luonnonmukainen Merilevä on kastelu- tai sumutusveteen sekoitettava, lannoituksen tukena käytettävä hoitoaine. Tämä luonnonmukainen hoitoaine sopii kaikille kasveille ja parantaa niiden vastustuskykyä stressitekijöitä vastaan sekä lisää elinvoimaa etenkin pimeänä vuodenaikana. Tuote on täysin kasviperäinen ja 400 ml pumppupullo sataprosenttista kierrätysmuovia ja kokonaan kierrätettävä. Suositushinta 5,95–6,95 €.

Mikäli haluat varmistaa orkidea-kaunokaisesi runsaan kukinnan, lisää kasteluveteen Kekkilä Orkidearavinnetta, joka tukee orkidean kukkimista. Tuote on täysin kasviperäinen ja 400 ml pumppupullo sataprosenttista kierrätysmuovia ja kokonaan kierrätettävä. Suositushinta 5,95–6,95 €. Kaikki Kekkilän uutuuslannoiteet ovat saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista sekä puutarha- ja kodintarvikemyymälöistä.

Kekkilän 3 teesiä sisäkasvien hoitoon:

1. Kukaan ei elä pelkällä vedellä, ei myöskään sisäkasvi. Tähän on helppo ratkaisu: lannoita viherkasveja kerran viikossa kasvukaudella maaliskuusta lokakuuhun. Pimeällä kaudella marraskuusta helmikuuhun riittää lannoitus kerran kuussa.

2. Uusi sisäkasvi kannattaa vaihtaa uuteen multaan ja isompaan ruukkuun. Kasvu lähtee juurista ja uudessa mullassa sekä isommassa ruukussa juurilla on tarpeeksi tilaa ja ravinteita. Mitä paremmin kasvin juuret voivat, sitä paremmin kasvi jaksaa kukoistaa.

3. Kasvien kasvatus ei ole niin vakavaa puuhaa. Joskus se nimittäin sattuu kohdalle, vaikka olisi millainen viherpeukalo tahansa: kasvi kuolee. Tämä ei tarkoita, että vika olisi sinussa. Tarvittaessa sure hetki, sitten hanki uusi kasvi ja yritä rohkeasti uudestaan! Kokeilemalla oppii.

 

Lisätiedot, tuotenäytteet ja kuvat:
Norra Communications Oy
Heta Tuppurainen
heta.tuppurainen@norracomms.fi
p. 050 562 5677

Lisätiedot Kekkilästä:
Kekkilä Oy
Minka Mannerla, Tuotekehityspäällikkö
minka.mannerla@kekkila.fi
p. 044 500 5006

Kekkilä on osa Kekkilä-BVB:tä, joka on Euroopan isoimpia viheralan yrityksiä ja kasvualustojen valmistajia. Pohjoismaissa Kekkilä-BVB on markkinajohtaja tunnetuilla Kekkilä ja Hasselfors Garden -brändeillään. Keski-Euroopassa tuotteitamme valmistetaan ja markkinoidaan kuluttajille tuotemerkeillä Jardino ja Veenbaas, ammattiviljelijöille BVB Substrates ja Kekkilä Professional- brändeillä. Kekkilä-BVB:n tuotteet ja palvelut on suunnattu ammattiviljelijöille, kotipuutarhureille, viherrakentajille sekä kuivike- ja kasvuturveasiakkaille. Kekkilä- BVB:n liikevaihto on 250 miljoonaa euroa. Yrityksen palveluksessa on 500 henkilöä Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Alankomaissa, Saksassa ja Espanjassa. Tuotteiden vientimaita on yli 100. Kekkilä-BVB on osa Vapo Groupia.

Julkaistu 12.1.2021

 

Etsi

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme lomailee viikot 29-30

Parkanon tehtaamme on kiinni kesällä 15.-28.7. Tänä aikana tehtaalta ei lähde pakattujen tuotteiden ja verkkokauppatoimituksia. Viimeiset tilaukset ennen lomia voi tehdä 8.7. asti ja tällöin toimitukset ehtivät ennen kesätaukoa.