Hyppää sisältöön

Vuoden suomalainen ympäristörakentaja 2016

Kekkilä ja VYRA ry palkitsivat vuoden 2016 suomalaisen ympäristörakentajan. Vuoden 2016 ympäristörakentajaksi valittiin A-Pihat Oy:n työhön osallistuva johtaja Erno Maja.

Erno Maja on kannustava esimerkki kokeneesta ja osaavasta viherrakennusalan ammattilaisesta, joka on alun perin aloittanut A-Pihoilla kesätyöntekijänä ja johtaa nyt 37 vuotta toiminutta yritystä. Maja toimii työssään innostavana esimerkkinä työntekijöille ja hänellä on myös kokemusta kansainvälisestä viherrakentamisesta.

Muita palkittuja ympäristönrakentajia tänä vuonna ovat Voitto Wuorenkuru, Viherrakenne Jaakkola Oy:stä ja Arvi Kukk, Hortensis Oy:stä sekä veljekset Artur Dopierala, Jaroslaw Dopierala ja Lukaz Dopierala, VRJ Länsi-Suomi Oy:stä.

Kilpailu järjestettiin nyt toista kertaa ja voittaja valikoitui Viher- ja ympäristörakentajien (VYRA ry:n) jäsenyritysten työntekijöiden joukosta.

– Hakemuksia tuli nyt enemmän kuin edellisenä vuonna ja kaikkia hakemuksia yhdisti se, että tekijät olivat hyviä motivoimaan muita. Lisäksi kaikkia yhdisti intohimo tekemiseen ja moni hakijoista oli kehittynyt vuosien saatossa vastuulliseksi rakentajaksi, kiittelee Sanna Korte Kekkilä Oy:stä.

Kekkilä haluaa olla mukana tukemassa ja palkitsemassa ansiokasta ympäristö- ja viherrakennustyötä yhteistyössä VYRA:n kanssa. Kekkilän kunniakirjan (Vuoden suomalainen ympäristörakentaja) tarkoituksena on nostaa esille VYRA:n jäsenyritysten taitavia tekijöitä.

Vuoden suomalainen ympäristörakentaja valitaan seuraavan kerran vuonna 2017.

Etsi